Kayseri deplasmanında Atalay ilk 11'de!

Spor Toto Süper Lig'in 3. haftasında Kayserispor'a konuk olacak Galatasaray'da teknik direktör Fatih Terim'in Atalay Babacan ile özel ilgilendiği öğrenildi. Deneyimli çalıştırıcının Seri'nin yokluğunda genç oyuncuya ilk 11'de şans verebileceği öğrenildi.

Fanatik'in haberine göre; Galatasaray ligin 3. haftasında Kayserispor'a konuk olacakken sarı-kırmızılılarda orta saha sıkıntısı yaşanıyor. Cimbom'da Seri'nin kırmızı kart cezası nedeniyle olmayacağı maçta Belhanda'nın da durumu belli değil. Bu gelişmeler nedeniyle Fatih Terim'in zorlu deplasmanda Atalay Babacan'a şans vermesi bekleniyor. 

Fatih Terim eksik ve formsuz oyuncuları nedeniyle Atalay Babacan'ı Kayserispor maçında 11'e hazırlıyor. Bir süredir 19 yaşındaki futbolcuyu idmanlarda 11'de deneyen Terim'in Atalay'ın performansından memnun kaldığı öğrenildi. 

Hiç yorum yok

Okumuş olduğunuz başlık hakkındaki yorumunuzu bırakmak için lütfen aşağıda bulunan alana görüşlerinizi belirtiniz. Unutmayınız ki; yorumlarınız blog ekibinin onayı doğrultusunda görüntülenecektir. Hakaret ve küfür içeren yorumlar onaylanmayacaktır.

Blogger tarafından desteklenmektedir.