Kostas Mitroglou, Denizlispor maçı kadrosuna alınmadı!

Spor Toto Süper Lig'in ilk haftasında Denizlispor'a konuk olacak olan son şampiyon Galatasaray'da karşılaşmanın kadrosu belli oldu. Sarı-kırmızılılarda Kostas Mitroglou ve yeni transferlerden Valentine Ozornwafor'un kadroda olmaması dikkat çekti. 

Son şampiyon Galatasaray, Süper Lig'in ilk haftasında Denizlispor'a konuk olacak. Yarın oynanacak olan karşılaşma öncesinde Cimbom'un kamp kadrosu belli oldu. Sarı-kırmızılılarda takımdan gönderilmesi beklenen Kostas Mitroglou kadroda yer almazken yeni transferlerden Ozornwafor ve geçtiğimiz günlerde ameliyat olan Sofiane Feghouli de kadroda yer almadı.

Galatasaray'ın Denizlispor maçı kamp kadrosunda şu oyuncular yer alıyor:
Fernando Muslera, Ahmet Çalık, Jean Michaël Seri, Adem Büyük, Selçuk İnan, Younes Belhanda, Ryan Babel, Martin Linnes, Ryan Donk, Yunus Akgün, Ömer Bayram, Jimmy Durmaz, Mariano Ferreira, Christian Luyindama, Atalay Babacan, Okan Kocuk, Erencan Yardımcı, Marcos Teixeira, Yuto Nagatomo, Mbaye Diagne, Emre Mor.

Hiç yorum yok

Okumuş olduğunuz başlık hakkındaki yorumunuzu bırakmak için lütfen aşağıda bulunan alana görüşlerinizi belirtiniz. Unutmayınız ki; yorumlarınız blog ekibinin onayı doğrultusunda görüntülenecektir. Hakaret ve küfür içeren yorumlar onaylanmayacaktır.

Blogger tarafından desteklenmektedir.