Mevlüt Erdinç, Galatasaray'a doğru...

Galatasaray'da Kostas Mitroglou'nun ayrılışıyla takımda doğan yedek forvet ihtiyacı için ilk aday Mevlüt Erdinç oldu. Sarı-kırmızılılar 32 yaşındaki golcü futbolcuya 1+1 yıllık sözleşme önerirken tarafların anlaşmaya yakın olduğu ifade edildi.

Sabah gazetesinin haberine göre; Galatasaray'da Kostas Mitroglou'nun PSV'ye gidişi ve Radamel Falcao transferinin bir türlü sonuçlanmamasının ardından takımdaki tek forvet Mbaye Diagne kaldı. Yedek forvet için arayışlarını sürdüren Cimbom'da Başakşehir'in kadroda düşünmediği Mevlüt Erdinç ismi gündeme geldi. 32 yaşındaki golcüyü Rizespor, Antalyaspor ve Gazişehir de isterken Mevlüt'ün Galatasaray'a sıcak baktığı öğrenildi. 

Tarafların anlaşması halinde milli oyuncu ile 1+1 yıllık sözleşme imzalanması bekleniyor. Başakşehir'in teknik direktörü Okan Buruk, "Mevlüt'ün görüştüğü takımlar var. Büyük ihtimalle bizden ayrılacak" diyerek bu transferi doğruladı.

Hiç yorum yok

Okumuş olduğunuz başlık hakkındaki yorumunuzu bırakmak için lütfen aşağıda bulunan alana görüşlerinizi belirtiniz. Unutmayınız ki; yorumlarınız blog ekibinin onayı doğrultusunda görüntülenecektir. Hakaret ve küfür içeren yorumlar onaylanmayacaktır.

Blogger tarafından desteklenmektedir.