Mustafa Cengiz: Sponsorluk gelirimiz 190 milyon TL'ye çıkmıştır

Galatasaray forma göğüs sponsorluğu için Terra Pizza ile 1+1 yıllığına anlaşırken gerçekleştirilen imza töreninde başkan Mustafa Cengiz basın mensuplarına açıklamalarda bulundu. Sponsorluk gelirlerinin geçen yıllara göre arttığını belirten Cengiz, Terra Pizza'yı herkesin ezberleyeceğini de ifade etti. 

Mustafa Cengiz'in açıklamaları şu şekilde: 
Göğüs sponsorları için çeşitli olanakları değerlendirdik. Son 2-3 haftada yoğun bir hal aldı bu çalışmalar. Ülkemizin içerisinde olduğu ekonomik zorluklar hepinizin malumu. Bu bir gerçek. Ben özellikle Terra Pizza grubuna çok teşekkür ediyorum. Galatasaray'a 18 milyon TL + faaliyet raporlarına göre kaç Milyon olacağını ileride göreceğiz, ilk yıl için destek sağladılar. İkinci yıl da 20 milyon TL.

Taraftarımızda nedense kavram olarak göğüs sponsorluğuna inşaat veya telekomünikasyon şirketinin reklam vermesi oluşmuş. Biz UEFA Kupasını kazandığımızda forma göğüs sponsorumuz bir boya şirketiydi. 2 yıl önce sponsorluk gelirlerimiz toplam 143 TL, geçen yıl 160 milyon TL, bu yıl ise 9. ay itibariyle 190 milyon TL'ye çıkmıştır. Terra Pizza. Söylemekte ben de zorlanıyorum ancak Galatasaray gibi bir marka aracılığı ile bu markayı herkesin ezberleyeceğine eminim.

Hiç yorum yok

Okumuş olduğunuz başlık hakkındaki yorumunuzu bırakmak için lütfen aşağıda bulunan alana görüşlerinizi belirtiniz. Unutmayınız ki; yorumlarınız blog ekibinin onayı doğrultusunda görüntülenecektir. Hakaret ve küfür içeren yorumlar onaylanmayacaktır.

Blogger tarafından desteklenmektedir.