Özgür Savaş Özüdoğru: Tragedya başladı!

Galatasaray yöneticisi Özgür Savaş Özüdoğru, Fenerbahçe'nin Gazişehir Gaziantep karşısında kazandığı penaltıların ardından Twitter'dan şok bir paylaşım yaptı. Özgür Savaş Özüdoğru, "Tragedya başladı" diyerek penaltı kararlarını eleştirdi.

Fenerbahçe, Süper Lig'in ilk haftasında Kadıköy'de Gazişehir Gaziantep karşısında ilk 45 dakika sonunda 3 penaltı kazanırken Galatasaray yöneticisi Özgür Savaş Özüdoğru'dan tepki geldi. Özüdoğru, Twitter hesabından yaptığı paylaşımda, "Eskiden mahallede maç yaparken üç korner bir penaltıydı:) Şimdilerde değişmiş...Gol krallığını da turnuva sonunda en çok gol atana verirlerdi ,şimdilerde hemen ilk golü atanları gol kralı ilan etmeye başlamışlar..Tragedya başladı...Neyse mayıslar bizimdir diyelim burada dursun!" notunu düştü. 

Hiç yorum yok

Okumuş olduğunuz başlık hakkındaki yorumunuzu bırakmak için lütfen aşağıda bulunan alana görüşlerinizi belirtiniz. Unutmayınız ki; yorumlarınız blog ekibinin onayı doğrultusunda görüntülenecektir. Hakaret ve küfür içeren yorumlar onaylanmayacaktır.

Blogger tarafından desteklenmektedir.