Radamel Falcao: Geleceğimle ilgili karar verdim!

Galatasaray'ın transfer gündeminin ilk sırasında yer alan Radamel Falcao, geleceğine ilişkin önemli açıklamalarda bulundu. Millonarios taraftarı olduğunu ifade eden Kolombiyalı yıldız, karar verirken ailesini de düşünmek zorunda olduğunu ifade etti.

Galatasaray'da transferi dört gözle beklenen Radamel Falcao, geleceğiyle ilgili önemli açıklamalarda bulundu. WinSports'a konuşan Kolombiyalı yıldız, geleceğiyle ilgili karar verdiğini açıkladı ve "Herkesin bildiği gibi Millonarios taraftarıyım ama şimdi sadece kendim için değil, eşim ve 3 kızım için de bir karar verdim." ifadelerini kullandı. Birden çok dil bilen Falcao, "Birden çok dil bilmek ve konuşmak, problemleri daha kolay çözmeyi sağlıyor. Monaco gibi birçok ülkeden oyuncuya sahip olan bir takımda bunun sayesinde kaptan olarak tüm grup ile iletişim kurabiliyorum." açıklamasında bulundu. 

Kolombiyalı yıldız yeteneğini kaybetmediğini ifade ederken, "Yeteneğimi kaybettiğimi düşünmüyorum. Golcü olarak hala başarılıyım ve takım oyununa adapte olabiliyorum. Attığım gollere bakarsanız, bunu göreceksiniz. River Plate'e gittikten sonra ceza alanında özel bir oyuncu olmaya çalıştım ve başardım." sözlerini söyledi. 

ABDURRAHİM ALBAYRAK MONACO'DA
Galatasaray'a transferi an meselesi olan Radamel Falcao için Abdurrahim Albayrak ve Ahmet Bulut bugün Monaco'ya gitti. İkilinin Kolombiyalı yıldızın transferine son noktayı koymak için Fransa'ya gittiği iddia edilirken Falcao'nun önümüzdeki günlerde özel bir uçakla İstanbul'a geleceği söyleniyor. 

Hiç yorum yok

Okumuş olduğunuz başlık hakkındaki yorumunuzu bırakmak için lütfen aşağıda bulunan alana görüşlerinizi belirtiniz. Unutmayınız ki; yorumlarınız blog ekibinin onayı doğrultusunda görüntülenecektir. Hakaret ve küfür içeren yorumlar onaylanmayacaktır.

Blogger tarafından desteklenmektedir.