STSL | Cimbom, Kayseri deplasmanında..

Spor Toto Süper Lig'de geçtiğimiz hafta evinde Konyaspor ile 1-1 berabere kalan Galatasaray, ligin 3. haftasında Kayserispor'a konuk oluyor. 30 Ağustos Cuma günü saat 20.30 oynanacak mücadeleyi Mustafa Öğretmenoğlu yönetecekken Cimbom'da Seri kırmızı kart cezalısı olduğu için bu maçta forma giyemeyecek. Karşılaşma öncesinde bilinmesi gerekenler şu şekilde...

KAYSERİ'DE SON 7 MAÇTA 5 GALİBİYET
Galatasaray ile Kayserispor Süper Lig'de 28 kez karşılaştı. Takımımız bu maçların sadece ikisinde mağlup olurken 16 maçı kazandı. Cimbom, Kayseri deplasmanında son 7 maçın 5'ini kazanırken 2 maç ise beraberlikle sonuçlandı. Sarı-kırmızılılar bu maçların tamamında gol atmayı başardı. Hikmet Karaman ile Fatih Terim, Süper Lig'de teknik direktör olarak sekizinci kez karşılaşacak. İmparator, Hikmet Karaman'a karşı 6 galibiyet alırken 1 de beraberlik yaşadı.

FATİH TERİM 400. MAÇINA ÇIKACAK
Galatasaray'ın yaşayan en büyük efsanesi konumunda bulunan İmparator Fatih Terim, teknik direktör olarak Süper Lig kariyerindeki 400. maçına çıkacak. İmparator,  400 maç barajına ulaşan dokuzuncu isim olacak. Terim, önceki sekiz meslektaşından daha yüksek bir galibiyet yüzdesi ile kariyerini sürdürüyor. (%59.9) Fatih Terim geride kalan 399 maçta 239 galibiyet, 96 beraberlik alırken sadece 64 mağlubiyet yaşadı. Fatih Terim'le nice 400'lere... 

BELHANDA DÖNÜYOR
Galatasaray'da belinden yaşadığı sakatlık nedeniyle Konyaspor maçında oynayamayan Younes Belhanda, Kayserispor deplasmanında takımdaki yerini alacak. Ameliyat olacağı iddia edilen yıldız futbolcu, takımla çalışmalara başlarken, Kayseri deplasmanına da gitti. Faslı yıldızın zorlu deplasmanda ilk 11'deki yerini alması bekleniyor. 

Hiç yorum yok

Okumuş olduğunuz başlık hakkındaki yorumunuzu bırakmak için lütfen aşağıda bulunan alana görüşlerinizi belirtiniz. Unutmayınız ki; yorumlarınız blog ekibinin onayı doğrultusunda görüntülenecektir. Hakaret ve küfür içeren yorumlar onaylanmayacaktır.

Blogger tarafından desteklenmektedir.