Terim'in forvet planı; Falcao'nun yedeği belli oldu!

Geçtiğimiz sezon devre arasında Mbaye Diagne ve Kostas Mitroglou'nu takıma katan Galatasaray'da Fatih Terim, iki oyuncuyu yetersiz performanslarından dolayı sildi. Falcao'nun takıma katılması artık kesin gözüyle bakılırken, olası bir aksilik halinde alınması istenen isim belli oldu.

Star Gazetesi'nin haberine göre; Yeni sezonda hem Süper Lig'de hem de Şampiyonlar Ligi'nde başarılı olmak için kadrosuna takviye yapmak isteyen Galatasaray'da transfer çalışmaları devam ediyor.

Mbaye Diagne'yi 13-14 milyon euroya satıp, Monaco'dan Radamel Falcao'yu almak isteyen Sarı-Kırmızılılar, yaşanacak olumsuzluklar için de B planını hazır tutuyor. 

Yönetimin 33 yaşındaki Kolombiyalı golcü için şartlarını sonuna kadar zorlayacağı ancak Belçika'nın Genk takımında forma giyen Roman Yaremchuk'u da yedekte tuttuğu ortaya çıktı. 

Galatasaray'ın Belçika kulübünün 23 yaşındaki Ukraynalı golcü için 2 milyon euro talep etmesi nedeniyle kiralama formülünü devreye soktuğu kaydedildi.

Yaremchuk, 2017-2018 sezonu başında Dinamo Kiev'den 2 milyon euroya Genk'e transfer olmuştu. 1.91 boyundaki oyuncu geçen sezon 45 maçta 12 gol atıp, 3 de asist yaptı.

Hiç yorum yok

Okumuş olduğunuz başlık hakkındaki yorumunuzu bırakmak için lütfen aşağıda bulunan alana görüşlerinizi belirtiniz. Unutmayınız ki; yorumlarınız blog ekibinin onayı doğrultusunda görüntülenecektir. Hakaret ve küfür içeren yorumlar onaylanmayacaktır.

Blogger tarafından desteklenmektedir.