Xherdan Shaqiri'den Galatasaray cevabı!

Galatasaray'ın transfer gündemine gelen Xherdan Shaqiri hakkında çıkan iddialara ilişkin olarak İsviçre basınına konuştu. Liverpool forması giyen yıldız oyuncu İngiliz ekibinde daha çok oynamak için bir çözüm bulacağını ifade etti.

Liverpool forması giyen Xherdan Shaqiri, İsviçre basınına konuştu. 27 yaşındaki yıldız oyuncu, "Galatasaray ve Monaco'dan teklif aldığıma yönelik haberler nereden çıkıyor hiç bilmiyorum. Söylediğiniz teklifler hakkında benim bir bilgim yok.'' sözlerini kullandı.

Liverpool'dan ayrılabileceğinin de sinyellerini veren İsviçreli yıldız, ''Oynayamadığım için hayal kırıklığı yaşıyorum. Kimse yedek kulübesinde oturmayı sevmez. Daha çok oynamak istiyorum. Durumuma bakıp bir çözüm yolu bulmaya çalışacağım.'' şeklinde konuştu.

Shaqiri'nin ismi Stoke City'de oynarken de Galatasaray ile ciddi şekilde anılmış ancak futbolcu, Liverpool'a transfer olmayı tercih etmişti.

Hiç yorum yok

Okumuş olduğunuz başlık hakkındaki yorumunuzu bırakmak için lütfen aşağıda bulunan alana görüşlerinizi belirtiniz. Unutmayınız ki; yorumlarınız blog ekibinin onayı doğrultusunda görüntülenecektir. Hakaret ve küfür içeren yorumlar onaylanmayacaktır.

Blogger tarafından desteklenmektedir.