Avrupa, Galatasaray'ı konuşuyor!

Resim
Transfer döneminin en hareketli takımlarından olan Galatasaray, Radamel Falcao, Steven Nzonzi, Mario Lemina ve Seri gibi yıldızlarla birlikte toplam 12 futbolcuyu kadrosuna katarken sadece 4.3 milyon euro bonservis bedeli harcaması alkış topladı. Sarı-kırmızılı yönetimin bu hamleleri Avrupa basınının da dikkatini çekti. 

Dünyaca ünlü yıldız golcü Radamel Falcao'yu bonservissiz bir şekilde transfer eden Galatasaray Lemina, Steven Nzonzi, Ryan Babel ve Jean Micheal Seri gibi oyuncuları toplamda 3 milyon euro'ya getirirken, sarı kırmızılı yönetimin transferdeki başarısı sosyal medyada da ses yankı uyandırdı. İspanya ve İngiltere basını Galatasaray'ın transfer hamlelerine yer verdi. 

12 futbolcuyu toplamda 4,3 milyon euro'ya mâl eden Galatasaray büyük bir başarıya imza atarken yerli oyuncuların hemen hemen hepsinin bonservisi elinde olarak Cimbom'a gelmesi dikkatlerden kaçmadı.

İşte Galatasaray'ın yaptığı transferler ve maliyetleri
Michael Seri: 1,5 milyon Euro (kiralık)
Steven N'Zonzi: 500 bin Euro (kiralık)
Mario Lemina: 1 milyon Euro (kiralık)
Emre Mor: 600 bin Euro (kiralık)
Florin Adonone: 700 bin Euro (kiralık)
Radamel Falcao: Bonservissiz
Ryan Babel: Bonservissiz
Jimmy Durmaz: Bonservissiz
Şener Özbayraklı: Bonservissiz
Adem Büyük: Bonservissiz
Okan Kocuk: Bonservissiz
Taylan Antalyalı: Bonservissiz

Hiç yorum yok

Okumuş olduğunuz başlık hakkındaki yorumunuzu bırakmak için lütfen aşağıda bulunan alana görüşlerinizi belirtiniz. Unutmayınız ki; yorumlarınız blog ekibinin onayı doğrultusunda görüntülenecektir. Hakaret ve küfür içeren yorumlar onaylanmayacaktır.

Blogger tarafından desteklenmektedir.