Brugge deplasmanı öncesi tehlike çanları!

Kasımpaşa karşısında son derece etkisiz bir futbol ortaya koyan Galatasaray, hafta içi deplasmanda oynayacağı Club Brugge maçı öncesi iyi sinyal vermedi. Dün akşam Kasımpaşa maçının özellikle ikinci yarısında etkisiz bir oyun ortaya koyan ve Club Brugge karşılaşması öncesi çok da iç açmayan Galatasaray'ın ağır futbolu eleştiri topladı. 

 LUYİNDAMA BİR ŞEYLER DENİYOR!
Orta sahada Babel, Ömer Bayram, Nzonzi, Belhanda ve Feghouli'nin ayağa oynama işini fazla abartması ve takımın ileri çıkamaması dikkatlerden kaçmazken, ilerde Falcao'nun yalnız kalması Galatasaray'ın son durumunu gözler önüne serdi. Ağır futbolun yanı sıra defansta Luyindama ve Marcao'nun topla çıkarken yaptıkları pas hataları taraftarların tepkisini çekerken, özellikle Luyindama'nın kötü performansı sarı kırmızıların resmen kabusu oldu. 

 FALCAO İLERİDE TEK BAŞINA
Takım olarak vasatı aşamayan Galatasaray'da geçen yıllarda forma giyen Rodrigues ve Onyekuru gibi hızlı futbolcuların eksikliği bir bakışta anlaşılırken, tecrübeli teknik direktör Fatih Terim'in Çarşamba günü Club Brugge deplasmanında takımına oynatacağı oyun merak ediliyor. Bu futbolun Belçika'da kesinlikle yetmeyeceğini bilen teknik heyetin sistem değişikliğine gitmesi beklenirken, henüz hazır olmayan yıldız isimlerin sert bir dille uyarılacağı belirtiliyor. Üçüncü bölgeye gitmekte zorlanan Galatasaray'ın orta sahası Falcao'yu yalnız başına bırakırken, Belhanda – Feghouli – Babel gibi kramponların ceza sahasına neredeyse hiç girmemeleri Terim'i kara kara düşündürüyor.

Hiç yorum yok

Okumuş olduğunuz başlık hakkındaki yorumunuzu bırakmak için lütfen aşağıda bulunan alana görüşlerinizi belirtiniz. Unutmayınız ki; yorumlarınız blog ekibinin onayı doğrultusunda görüntülenecektir. Hakaret ve küfür içeren yorumlar onaylanmayacaktır.

Blogger tarafından desteklenmektedir.