Club Brugge cephesinden Galatasaray açıklaması...

Şampiyonlar Ligi A grubu ilk maçında Çarşamba günü Club Brugge ile karşılaşacak olan Galatasaray'da maçın hazırlıkları devam ederken Belçika ekibinden açıklama geldi. Brugge teknik direktörü Philippe Clement, taraftar desteklerine çok ihtiyaçlarının olduğunu belirtti.

Şampiyonlar Ligi grup maçlarında yeni sezon Salı günü oynanacak maçlarla başlayacakken Galatasaray, A grubu ilk maçında Çarşamba günü, Club Brugge'a konuk olacak. Zorlu karşılaşma öncesinde Belçika ekibinin aynı ülkeden teknik direktörü Philippe Clement mücadeleye ilişkin açıklamalarda bulundu. Galatasaray'ın daha iyi bir takım olduğunu söyleyen Clement, "Çarşamba günü daha iyi olmak zorundayız. Çünkü Galatasaray bizden daha kaliteli bir takım. Büyük tecrübeleri ve çok deneyimli ayakları var. Falcao'yu kadrolarına katarak ileri doğru büyük bir adım attılar. Mental ve fizik olarak iyi durumda olmalı ve çok koşmalıyız. Taraftarımızın desteğine de çok ihtiyacımız olacak" ifadelerini kullandı.

İKİ TAKIMDA KAZANARAK GELİYOR
Galatasaray, Süper Lig'de Kasımpaşa'yı Radamel Falcao'nun golüyle 1-0 yenerken Club Brugge da ligde Cercle Brugge'ü 2-0'la geçti. 

Hiç yorum yok

Okumuş olduğunuz başlık hakkındaki yorumunuzu bırakmak için lütfen aşağıda bulunan alana görüşlerinizi belirtiniz. Unutmayınız ki; yorumlarınız blog ekibinin onayı doğrultusunda görüntülenecektir. Hakaret ve küfür içeren yorumlar onaylanmayacaktır.

Blogger tarafından desteklenmektedir.