Derbi öncesi Galatasaray'a Belhanda müjdesi!

Kasımpaşa maçında çenesi kırılan Belhanda, Galatasaray'a müjde ile döndü. Uzun bir süre takımdan ayrı kalacağı düşünülen Belhanda, özel maske ile derbiye hazır olacak.

Hürriyet Gazetesi'ne göre; Kasımpaşa maçında yüzüne aldığı bir darbe sonucunda çenesinde kırıklar oluşan Galatasaraylı Younnes Belhanda, kritik Fenerbahçe derbisinde maskeyle oynayacak. Geçirdiği ameliyat ve ardından uygulanan yoğun tedaviyle kısa sürede toparlanan Belhanda, sezonun ilk derbisinde oynamak için özel olarak tasarlanan bir maske kullanacak.

Fatih Terim, Belhanda'nın derbiye mutlaka yetiştirilmesini talep etti. Bunun üzerine sağlık ekibi yoğun bir mesaiye girerken, Younnes Belhanda da özveride bulunarak, maskeyle sahaya çıkabileceğini söyledi.

BELHNADA OLMADAN ZORLANIYOR

Sarı kırmızılı takım izinli olsa da, Belhanda, maskeye alışmak ve eksiklerini kapatmak için dünü çalışarak geçirdi. Faslı yıldız bugün takımla da çalışmalara başlayacak ve taktik antrenmanında da yer alacak. Belhanda'nın dönmesiyle Galatasaray, derbiye tam kadro çıkma şansına sahip olacak. Geçen sezon Belhanda'nın oynamadığı 9 maçta 15 puan kaybeden Galatasaray'ın bu sezonki kaybıysa 4 puan.

Belhanda, 1-1 berabere kalınan Konya ve Yeni Malatya maçlarında forma giyememişti. Öte yandan Malatya deplasmanında dinlendirilen Sofiane Feghouli ile yedek soyundurulan Falcao da derbide ilk 11'de görev alacak.

Hiç yorum yok

Okumuş olduğunuz başlık hakkındaki yorumunuzu bırakmak için lütfen aşağıda bulunan alana görüşlerinizi belirtiniz. Unutmayınız ki; yorumlarınız blog ekibinin onayı doğrultusunda görüntülenecektir. Hakaret ve küfür içeren yorumlar onaylanmayacaktır.

Blogger tarafından desteklenmektedir.