Falcao: Galatasaray'ın sevgisi kalbimi satın aldı

Radamel Falcao, Galatasaray'a transferine ilişkin konuştu. Kendisine yapılan karşılamanın unutulmaz olduğunu belirten Kolombiyalı golcü, kendisine gösterilen sevginin kalbini satın aldığını da ifade etti. Radamel Falcao'nun açıklamaları şu şekilde: 

Türkiye’nin bu denli büyük ve coşkulu taraftarlarının olduğu bir takıma gelmek, benim adıma önemliydi. Kariyerimin bu döneminde ihtiyacım olan bir durumdu ve bu fırsatın kaçmasına izin veremezdim. Ben ve ailem için için yaşadıklarımız şimdiden unutulmaz şeyler. 

GALATASARAY'IN SEVGİSİ KALBİMİ SATIN ALDI
Monaco’ya minnettarım. Fakat orada miadımı doldurmuştum. Başka ülkelerden, başka takımlarında teklifi olmasına rağmen Galatasaray'ın ilgisini öğrenmemle beraber taraftarlar ve yöneticiler tarafından bana gösterilen sevgi, açıkcası kalbimi satın aldı.

İYİ BİR TAKIM KURDUK
Ben, kalp ve tutkudan yana bir adamım. Kendimi Galatasaray ile özdeşleştirmem de bu sebepten. Karşılanmam unutulmazdı. Artık sadece oynamam, keyfini çıkarmam ve goller hediye etmem gerekiyor. İyi bir takım kurduk, umarım hedeflerimizi gerçekleştiririz.

Hiç yorum yok

Okumuş olduğunuz başlık hakkındaki yorumunuzu bırakmak için lütfen aşağıda bulunan alana görüşlerinizi belirtiniz. Unutmayınız ki; yorumlarınız blog ekibinin onayı doğrultusunda görüntülenecektir. Hakaret ve küfür içeren yorumlar onaylanmayacaktır.

Blogger tarafından desteklenmektedir.