Faruk Süren: Riva işini beceremedik

Galatasaray'ın efsane başkanlarından olan Faruk Süren, Emlak Konut'un Riva ve Florya anlaşmalarını tek taraflı feshetmesiyle ilgili konuştu. Süren, Riva işinin becerilemediğini ifade ederken yönetimlerin bunu organize edemediğini de söyledi.

Emlak Konut'un Riva ve Florya için Galatasaray ile yaptığı anlaşmayı iptal etmesiyle ilgili Faruk Süren açıklamalarda bulundu. Efsane başkan, "Birinci anlaşma Riva içindi ve ihalesi yapıldı. İkinci anlaşma Florya içindi ve yine ihalesi yapıldı. Buna karşılık bize 508 milyon liralık ödeme vaadi yapıldı. Bu kırdırıldı ve 342 milyon kasaya girdi. Riva arazisi kazanan müteahhide teslim edildi. Florya arazisi ise teslim edilemedi. Dursun Özbek de, Mustafa Cengiz de taşınmayı yetiştiremedi” ifadelerini kullandı.

ÖZBEK VE CENGİZ YÖNETİMLERİ ORGANİZE EDEMEDİ
Faruk Süren, Riva işinin becerilemediğini de söylerken, "Riva’da teslimat yapıldı ve inşaat başladı. İptali çok büyük problem yaratacağı için uzlaşma bekliyorum. Florya işini ise Özbek ve Cengiz yönetimleri organize edemedi. Beceremedik. Emlak Konut ve araziyi alan müteahhit ile anlaşmanız gerekir. Finansal organizasyonu bu yönetimin becereceğini düşünmüyorum." değerlendirmesini yaptı. 

Hiç yorum yok

Okumuş olduğunuz başlık hakkındaki yorumunuzu bırakmak için lütfen aşağıda bulunan alana görüşlerinizi belirtiniz. Unutmayınız ki; yorumlarınız blog ekibinin onayı doğrultusunda görüntülenecektir. Hakaret ve küfür içeren yorumlar onaylanmayacaktır.

Blogger tarafından desteklenmektedir.