Fatih Terim, Club Brugge maçı 11'ini netleştiriyor!

Galatasaray bu sezon Şampiyonlar Ligi'nde ilk maçına Club Brugge karşısında çıkacakken Fatih Terim'in zorlu karşılaşma öncesinde ilk 11'i netleşiyor. Deneyimli teknik adam orta sahada Nzonzi-Seri ikilisine şans verecekken bu ikilinin yanından Lemina veya Ömer'e formayı verecek.

Star gazetesinin haberine göre; Galatasaray, Şampiyonlar Ligi’nde deplasmanda Club Brugge ile oynayacağı karşılaşmaya kilitlenirken, Teknik Direktör Fatih Terim’in sahaya sürece ilk 11’de büyük oranda belli oldu. İmparator, Belçika deplasmanında her zaman olduğu gibi kalede Fernando Muslera’ya yer verecek. Dörtlü savunma hattının sağında Mariano, solunda Nagatomo, ortada da Marcao ile Luyindama ikilisi görev yapacak.

ÖMER BAYRAM 11’E GÖZ KIRPTI
Orta alanda yeni transferlerden Steven Nzonzi ile cezası nedeniyle ligdeki son 2 karşılaşmada forma giyemeyen Jean Michael Seri’nin yerine garanti. Terim, Kasımpaşa karşısında ilk maçına çıkan ancak mide rahatsızlığı nedeniyle ilk yarıda çıkmak zorunda kalan yeni transfer Lemina ile Kayseri deplasmanında ilk 11’de, Kasımpaşa önünde ise sonradan girip çok başarılı bir performans ortaya koyan Ömer Bayram ikilisinden birini tercih edecek.

BELHANDA’NIN GÖREVİ SERI’YE
Tecrübeli teknik adam, sağ açıkta Sofiane Feghouli, sol açıkta da Ryan Babel’e görev verecek. Forvette ise Kolombiyalı starı Radamel Falcao olacak. Fatih Terim’in Seri’yi forvet arkasında kullanmayı düşündüğü öğrenildi. Galatasaray’da yeni transferlerden Andone’nin yanı sıra Ryan Donk, Emre Mor, Adem Büyük, Şener Özbayraklı, Selçuk İnan gibi oyuncular ise yedek soyunacak.

Editörlerimizin Club Brugge maçı için değerlendirmesini izleyebilirsiniz; 

Hiç yorum yok

Okumuş olduğunuz başlık hakkındaki yorumunuzu bırakmak için lütfen aşağıda bulunan alana görüşlerinizi belirtiniz. Unutmayınız ki; yorumlarınız blog ekibinin onayı doğrultusunda görüntülenecektir. Hakaret ve küfür içeren yorumlar onaylanmayacaktır.

Blogger tarafından desteklenmektedir.