Fatih Terim oyuncularını sahaya odaklıyor...

Galatasaray'da Fatih Terim'e ve Ümit Davala'ya verilen cezalar, cezanın 19.05'te açıklanması gibi konular can sıkıp, gerilimi arttırsa da Terim oyuncularını sahaya, Kasımpaşa maçına odaklıyor...

Türkiye gazetesinin haberine göre; Sarı-kırmızılılarda tansiyon yüksek. Millî ara olmasına rağmen PFDK'nın teknik direktör Fatih Terim'e 4 maç, yardımcı antrenör Ümit Davala'ya 3 maç ceza vermesi tepki çekerken asıl isyan kararın 19.05'te açıklanmasına yönelikti. Yönetim, diğer kulüp başkanlarının açıklamalarını da içeren bir savunma yapmaya hazırlanırken teknik ekip de takımı Kasımpaşa maçına konsantre etmeye çalışıyor.

TERİM'DEN UYARILAR
Cuma günü ligde Kasımpaşa'yı sahasında misafir edecek olan sarı-kırmızılılarda Fatih Terim oyuncuları gergin ortamdan uzak tutmaya bakıyor. Geçen sezondan bu yana kendilerine yönelik algılar yapıldığını ve adil olmayan cezaların verildiğini düşünen sarı-kırmızılılar her anlamda dikkatli olunması gerektiğine inanıyor. Terim, futbolcuları saha içinde kalmaları ve işlerine odaklanmaları konusunda uyarıyor.

FALCAO ÇOK HEYECANLI
Galatasaray'ın büyük ses getiren ve görkemli imza töreni düzenlenen yeni transferi Radamel Falcao, Kasımpaşa maçında forma bekliyor. Takımla idmanlara çıkan Kolombiyalı oyuncunun cuma günkü maça on birde başlayacağı ifade ediliyor.

Hiç yorum yok

Okumuş olduğunuz başlık hakkındaki yorumunuzu bırakmak için lütfen aşağıda bulunan alana görüşlerinizi belirtiniz. Unutmayınız ki; yorumlarınız blog ekibinin onayı doğrultusunda görüntülenecektir. Hakaret ve küfür içeren yorumlar onaylanmayacaktır.

Blogger tarafından desteklenmektedir.