Fatih Terim'den Ali Koç kararı..

Club Brugge maçı öncesi boğazın karşı kıyısından yapılan açıklamalar tüm Galatasaraylıları sinirlendirmişti. Maç sonu bu açıklamalar hakkında konuşan Fatih Terim, "sicili bozuk" kulüp başkanına gerekirse cevap vereceğini söylemişti. Tecrübeli teknik adam bu konudaki kararını verdi.

Galatasaray teknik direktörü Fatih Terim, Fenerbahçe Başkanı Ali Koç'un 'sicili bozuk' açıklamalarına yanıt verdi. İmparator, geçtiğimiz hafta deplasmanda oynanılan Club Brugge maçı sonrası basın toplantısında yaptığı açıklamada Koç'un sözlerine sonra bakacağını söylemişti. Konuyla ilgili olarak konuşan tecrübeli teknik adam, "Ali Koç'un açıklamalarına İstanbul'da bakıp değerse cevap vereceğimi söylemiştim. Baktım, değmeyeceğine karar verdim. O nedenle cevap vermedim. Eğer cevap vermeye değseydi verirdim." ifadelerini kullandı.

Hiç yorum yok

Okumuş olduğunuz başlık hakkındaki yorumunuzu bırakmak için lütfen aşağıda bulunan alana görüşlerinizi belirtiniz. Unutmayınız ki; yorumlarınız blog ekibinin onayı doğrultusunda görüntülenecektir. Hakaret ve küfür içeren yorumlar onaylanmayacaktır.

Blogger tarafından desteklenmektedir.