Fatih Terim'in Kasımpaşa planı belli oldu...

Milli takım arasının bitimiyle bir dahaki araya kadar 6 maçlık zorlu maratona girecek olan Galatasaray'da perde cuma günü Türk Telekom Stadı'nda oynanacak Kasımpaşa maçıyla açılıyor. Transferin son gününde Radamel Falcao, Florin Andone, Mario Lemina ve Taylan Antalyalı'yı renklerine bağlayan Galatasaray, yapılan takviyelerin ardından ilk kez sahaya çıkacak. Fatih Terim'in bu maç için planı da belli oldu.

Habertürk'ün haberine göre; Kasımpaşa maçından sonra Club Brugge'le Belçika'da karşılaşacak olan Galatasaray, Kasımpaşa engelini kayıpsız atlatarak, Şampiyonlar Ligi'ne moralli gitmenin hesaplarını yapıyor. Oyuncularından maç maç düşünmelerini isteyen teknik direktör Fatih Terim, yeni transferleri de ilk kez taraftara izletmek istiyor. Yaklaşık 10 gün antrenmanlara çıkan Radamel Falcao'nun yanı sıra cezalı Seri'nin yokluğunda orta sahada Lemina'yı da hazır gören deneyimli teknik adam, bu oyunculara ilk 11'de görev verecek. İmparator, diğer yeni transfer Taylan'ı ise yedekte tutmayı planlıyor.

FALCAO GOLLE BAŞLAMAK İSTİYOR, ANDONE CEZALI
Uzun süren bekleyişin ardından çok istediği Galatasaray'a transfer olan Radamel Falcao, ilk maçına çıkmak için gün sayıyor. Kendisini merakla bekleyen taraftarların coşkusuna karşılık vermek isteyen Kolombiyalı futbolcunun, antrenmanlarda çok hırslı olduğu kaydedildi. Çalışkanlığı sayesinde teknik heyetin de yüzünü güldüren golcü futbolcunun, yakın çevresine bu maçta mutlaka gol atmak istediğini söylediği öğrenildi. Premier Lig'den cezası bulunan Florin Andone ise bu maçta kadroda yer alamayacak.

Hiç yorum yok

Okumuş olduğunuz başlık hakkındaki yorumunuzu bırakmak için lütfen aşağıda bulunan alana görüşlerinizi belirtiniz. Unutmayınız ki; yorumlarınız blog ekibinin onayı doğrultusunda görüntülenecektir. Hakaret ve küfür içeren yorumlar onaylanmayacaktır.

Blogger tarafından desteklenmektedir.