FIBA Dünya Kupası | Milliler, Karadağ'ı mağlup etti!

Çin'de düzenlenen FIBA Dünya Kupası'nda A Milli Basketbol Takımımız ilk klasman maçında Karadağ ile karşı karşıya geldi. Maçın büyük bölümünü geride götüren 12 Dev Adam, son 5 dakikada Cedi Osman önderliğinde toparlandı ve mücadeleden 79-74 galip ayrılarak Olimpiatlar için eleme maçı oynama şansını sürdürdü.

FIBA Dünya Kupası'nda Çekya'ya yenilerek son 16'ya kalamayan 12 Dev Adam, olimpiyat elemeleri için çıktığı ilk klasman maçında Karadağ ile karşı karşıya geldi. Maç boyunca skorboardda geride olan ay-yıldızlılar son 5 dakikada Cedi Osman'ın önderliğinde 26-9'luk skor yakalayarak parkeden 79-74 galip ayrıldı. 12 Dev Adam, 2. klasman maçında Yeni Zelenda ile karşılaşacak. Milliler, Yeni Zelenda'yı da mağlup etmesi durumunda olimpiyatlar için eleme maçı oynama hakkı kazanacak.

EGE ARAR İLK KEZ ŞANS BULDU
Milli takımda yer alan oyuncularımız Ege Arar ve Yiğit Arslan, Karadağ maçında süre şansı buldu. Ege, Dünya Kupası'nda ilk kez şans bulurken 1 ribaund ve 1 asist yaptı. Yiğit Arslan ise 2 sayı ile oynadı. 

Hiç yorum yok

Okumuş olduğunuz başlık hakkındaki yorumunuzu bırakmak için lütfen aşağıda bulunan alana görüşlerinizi belirtiniz. Unutmayınız ki; yorumlarınız blog ekibinin onayı doğrultusunda görüntülenecektir. Hakaret ve küfür içeren yorumlar onaylanmayacaktır.

Blogger tarafından desteklenmektedir.