Florin Andone: Brighton'a dönmeyi düşünmüyorum..

Galatasaray'ın transfer döneminde Premier Lig takımlarından Brighton'dan kiralık olarak kadrosuna kattığı Florin Andone geçtiğimiz günlerde The Athletic'e açıklamalarda bulundu. Galatasaray'ın büyük bir takım olduğunu ve Şampiyonlar Ligi'nde mücadele ettiğini belirten Andone, devre arasında kulübünün geri çağırma opsiyonu olduğunu ancak dönmeyi düşünmediğini belirtti. 

Kendisine yeteri kadar şans verilmediğini söyleyen Andone, "Brighton'da hayal kırıklığına uğradım. Çok iyi olduğunu söylemiyorum ama diğer oyuncularla aynı şansı alamadım. Daha fazla şans verilebilirdi ama böyle olmadı. Daha fazla oynamayı hak etmiştim. Ben Galatasaray'da kalmak istiyorum. Ocak'ta beni geri çağırma hakları var ama dürüst olmak gerekirse dönmek gibi bir düşüncem yok. Sezonu Galatasaray'da bitirmek istiyorum, zor olacağını da biliyorum" dedi. 

Transferin son gününde kendisiyle birlikte takıma katılan Kolombiyalı yıldız forvet Radamel Falcao transferinin önemine değinen Rumen oyuncu, "Falcao'dan olabildiğinde çok şey öğrenmek istiyorum. Falcao harika bir forvet, inanılmaz bir oyuncu. Benim için de harika bir fırsat. Falcao'dan bir şeyler öğrenmeye ve oyunumu geliştirmeye çalışacağım." açıklamasını yaptı

Hiç yorum yok

Okumuş olduğunuz başlık hakkındaki yorumunuzu bırakmak için lütfen aşağıda bulunan alana görüşlerinizi belirtiniz. Unutmayınız ki; yorumlarınız blog ekibinin onayı doğrultusunda görüntülenecektir. Hakaret ve küfür içeren yorumlar onaylanmayacaktır.

Blogger tarafından desteklenmektedir.