Galatasaray'ın maçları artık Kolombiya'da!

Galatasaray'ın uzun süredir peşinde koştuğu ve sonunda transferini bitirdiği Falcao'nun etkisi hala devam ediyor. Ülkesinde simge isimlerden biri olan Falcao, ülke halkının takibinde.

Akşam Gazetesi'nin haberine göre; Bu Güney Amerika ülkesinde artık futbolla ilgilenen herkes Galatasaray'ın ismini biliyor ve Falcao'nun durumuyla yakından ilgileniyor.

Bu durumu fırsat bilen WIN Sports da Galatasaray'ın maç yayın haklarını satın aldı. www.publimetro.co isimli internet sitesi bu gelişmeyi, "Bütün ülkenin alkışlayacağı bir haber" olarak okurlarına duyurdu.

Kolombiya'da büyük çoğunluğun Falcao hayranı olduğu ve bu oyuncuyu sevdiği belirtilen haberde, Galatasaray'ın maç yayın haklarının artık satın alındığı ve Fenerbahçe derbisiyle canlı yayınların başlayacağı bildirildi. WIN Sports anlaşmasının sadece Falcao'nun maçlarıyla sınırlı kalmayacağı, Süper Lig'den her hafta bir karşılaşmayı daha bu kanalın yayınlayabileceği vurgulandı.

Hiç yorum yok

Okumuş olduğunuz başlık hakkındaki yorumunuzu bırakmak için lütfen aşağıda bulunan alana görüşlerinizi belirtiniz. Unutmayınız ki; yorumlarınız blog ekibinin onayı doğrultusunda görüntülenecektir. Hakaret ve küfür içeren yorumlar onaylanmayacaktır.

Blogger tarafından desteklenmektedir.