Gustavo Victoria: Golü kimin atacağı değil, kazanmak önemli..

2001-02 sezonunda kiralık olarak Galatasaray forması giyen Kolombiyalı eski oyuncumuz Gustavo Victoria hafta sonu oynanacak derbi öncesinde Radyospor'a açıklamalarda bulundu. Falcao gibi önemli bir ismin Galatasaray'da forma giymesinden oldukça mutlu olduğunu belirten Victoria, derbinin canlı olarak yayınlanacağını ve Kolombiya halkının da bu nedenle heyecanlı olduğunu ifade etti. Gustavo Victoria'nın açıklamalarının tamamı şu şekilde..

KOLOMBİYA'DAKİ HERKES BU MAÇI BEKLİYOR
Derbiyi tabi ki izleyeceğim. Kolombiya’daki herkes bu derbiyi bekliyor. Ben de derbiyi bekliyorum. Kolombiya’da canlı yayınlanacak. Dolayısıyla sadece ben değil, Falcao’nun oynayacağı bu derbiyi herkes izleyecektir. İlk kez bir Kolombiya televizyonu, Türkiye Ligi’ni yayınlayacak. Bu çok hoş bir şey. Kolombiya’da herkes Falcao’nun başarılı bir maç çıkarmasını temenni ediyor. Falcao’yu izleyecek olmalarından ötürü mutlular. Falcao’dan beklentileri de çok yüksek. Galatasaray taraftarları onu çok iyi karşıladı. Falcao’nun Galatasaray’ın en önemli kozu olacağı beklentisi var. O açıdan Kolombiya’da futbolseverler maçı heyecanla bekliyor.

FALCAO'NUN GOL ATMASI DEĞİL, KAZANMAK ÖNEMLİ
Ben her zaman Galatasaray’ı destekliyorum. Galatasaray’ın kazanmasını temenni ediyorum. Öyle ümit ediyorum ki Kolombiya’da herkes böyle umuyor. İyi bir maç olacağını düşünüyorum. Benim kalbim Galatasaray ile olacak. Beklentim bu yönde. Galatasaray’ın bu derbiyi kazanacağını düşünüyorum. Falcao derbide gol atar mı bilemem. Ama çok iyi bir golcü. Faydalı olacaktır. Kolombiya’da futbolseverler Falcao’nun gol atacağına inanıyor. Tabi ki kimin gol atacağından ziyade Galatasaray’ın kazanması önemli. 

FALCAO BİRİNCİ SINIF BİR GOLCÜ; 15-20 GOL ATACAKTIR
Aralık ayında oraya geleceğim. Galatasaray taraftarlarına selamımı iletiyorum. Galatasaray’ın maçını orada izleyeceğim. Falcao her şeyden önce çok büyük bir oyuncu. Birinci sınıf bir forvet. Önceki takımlarında bunu gösterdi ve hep üst düzeyde oynadı. Ben onun adım adım, maçtan maça daha iyi olacağını, gerçek yeteneklerini ortaya koyacağına inanıyorum. Zamana ihtiyacı var. Birlikte oynama alışkanlığı kazandıkça futbolsever daha iyi bir Falcao görecektir. Falcao bir sezonda en az 15-20 gol atar. O potansiyeli var. Bence böyle olacaktır. Tabi üstüne de çıkabilir. Ben minimum rakamı söylüyorum. Falcao çok büyük bir oyuncu. Gittiği her takımda yaptığı ortada. Galatasaray’a büyük fayda sağlayacaktır.

Hiç yorum yok

Okumuş olduğunuz başlık hakkındaki yorumunuzu bırakmak için lütfen aşağıda bulunan alana görüşlerinizi belirtiniz. Unutmayınız ki; yorumlarınız blog ekibinin onayı doğrultusunda görüntülenecektir. Hakaret ve küfür içeren yorumlar onaylanmayacaktır.

Blogger tarafından desteklenmektedir.