Kasımpaşa maçında Lemina ilk 11'de!

Galatasaray'da transferin son gününde takıma katılan Mario Lemina, Kasımpaşa maçında sahne alacak. Belhanda'nın sakatlığı nedeniyle Fas milli takımının kadrosundan çıkarılması ve Seri'nin de kırmızı kart cezalısı olması nedeniyle Fatih Terim, milli aranın ardından oynanacak olan Kasımpaşa maçında Lemina'ya formayı verecek.

Fanatik gazetesinin haberine göre; Galatasaray'da yıldız oyuncu Younes Belhanda, milli takımda yaptığı antrenmanda sakatlandı ve kadrodan çıkartıldı. Yıldız futbolcunun Kasımpaşa mücadelesinde forma giyip giymeyeceği belli değil. Galatasaray'da yeni transferlerden Jean Micheal Seri de kırmızı kart cezası nedeniyle zorlu karşılaşmada oynayamayacakken Fatih Terim'in orta sahada yeni transfer Mario Lemina'ya görev verecek.

TERİM, LEMINA'YI BEĞENDİ
Orta sahada Steven Nzonzi ile birlikte görev alacak olan Lemina takımı hücuma kaldıran isim olacak. Terim, 26 yaşındaki futbolcudan oyun kurmasını beklerken aynı zamanda takım savunmasına destek vermesini de isteyecek. Lemina'nın fiziksel durumunun gayet iyi olduğu ve oyuncunun antrenmanlarda Fatih Terim'in gözüne girdiği öğrenildi.

Hiç yorum yok

Okumuş olduğunuz başlık hakkındaki yorumunuzu bırakmak için lütfen aşağıda bulunan alana görüşlerinizi belirtiniz. Unutmayınız ki; yorumlarınız blog ekibinin onayı doğrultusunda görüntülenecektir. Hakaret ve küfür içeren yorumlar onaylanmayacaktır.

Blogger tarafından desteklenmektedir.