"Kendinize gelin, burası Galatasaray!"

Galatasaray'da sergilenen vasat oyun sonrası Teknik Direktör Fatih Terim oyuncuları uyaracak. Tecrübeli teknik adam takıma kendilerine gelmesini belirterek PSG ile oynanacak maç öncesi farkındalık yaratacak. 

Fanatik gazetesinin haberine göre; Galatasaray Teknik Direktörü Fatih Terim, futbolcularının Türk Telekom Stadı'nda Fenerbahçe'ye karşı ortaya koyduğu performanstan memnun değil. Cezalı olduğu için kulübe ve soyunma odasına giremeyen tecrübeli hoca, dünkü antrenmanda oyuncularıyla bir toplantı yaptı.

PSG ile Şampiyonlar Ligi'nde oynanacak maç öncesi uyarılarda bulunan Terim, "Avrupa'da bu tempoyla, bu mücadeleyle, bu futbolla hüsran yaşarız. Sizin potansiyeliniz bu değil. Maçtan koptuğunuzu görüyorum. Konsantrasyon ve motivasyon seviyemizi arttırmak zorundayız. Bu taraftar desteğinin karşılığını vermenizi, bir an önce toparlanmanızı bekliyorum" ifadelerini kullandı.

Cezası bitti
PFDK tarafından 4 maç ceza alan ve daha sonra Tahkim Kurulu'nun 3 maç üzerinde uzlaştığı Fatih Terim, derbide cezasını tamamladı. Tecrübeli çalıştırıcı, gelecek hafta Gençlerbirliği deplasmanında kulübedeki yerini alabilecek.

Bugün konuşacak
PSG maçı öncesi Terim'in basın toplantısı bugün saat 20.30'da başlayacak. Galatasaray'ın son antrenmanı ise saat 21.00'de Florya'da gerçekleşecek.

Hiç yorum yok

Okumuş olduğunuz başlık hakkındaki yorumunuzu bırakmak için lütfen aşağıda bulunan alana görüşlerinizi belirtiniz. Unutmayınız ki; yorumlarınız blog ekibinin onayı doğrultusunda görüntülenecektir. Hakaret ve küfür içeren yorumlar onaylanmayacaktır.

Blogger tarafından desteklenmektedir.