Lazeric Jones resmen Galatasaray'da!

Yeni sezon hazırlıklarını sürdüren Galatasaray Doğa Sigorta erkek basketbol takımı, kadrosunu şekillendirmeye devam ediyor. Geçtiğimiz sezonki kadrosunun büyük kısmını koruyan Yenilmez Armada oyun kurucu pozisyonunu geçtiğimiz sezonlarda Türkiye'de forma giyen ABD'li tecrübeli oyuncu Lazeric Jones ile doldurdu.

Kolej kariyerinde UCLA Bruins forması altında gösterdiği performansla 2011/12 sezonunda en iyi konferans karmasına seçilen Jones kariyerindeki Avrupa kıtası macerasına NBA'den kontrat alamaması sonrasında başladı. 2012/13 sezonunda İsrail ekibi Maccabi Rishon formasıyla başlayan ve devamında Yunanistan ekibi KAO Dramas, 2014/15 sezonunda Macar ekibi Szolnoki Olaj'da forma giyen Lazeric Jones, takvim yaprakları 2015/16 sezonunu gösterdiğinde Türkiye'ye adım attı. Pınar Karşıyaka formasıyla geçirdiği ilk sezonun ardından üstüste iki sezon Sakarya BŞB forması giyen Amerikalı oyun kurucu geçtiğimiz sezonu da Fransız ekibi Monaco'da geçirmişti. 

Geçtiğimiz sezon Monaco formasıyla 44 maçta görev yapan ve maç başına 22 dakika sahada kalan  29 yaşındaki Lazeric Jones bu karşılaşmalarda 8.7 sayı - 1.7 ribaund ve 3.8 asist ile mücadele etmişti.

Yeni oyuncumuza FCN Blog Ailesi olarak hoş geldin diyor, sarı kırmızılı forma altında başarılı ve sağlıklı bir sezon geçirmesini temenni ediyoruz.

Hiç yorum yok

Okumuş olduğunuz başlık hakkındaki yorumunuzu bırakmak için lütfen aşağıda bulunan alana görüşlerinizi belirtiniz. Unutmayınız ki; yorumlarınız blog ekibinin onayı doğrultusunda görüntülenecektir. Hakaret ve küfür içeren yorumlar onaylanmayacaktır.

Blogger tarafından desteklenmektedir.