Mehmet Demirkol: Ortada bir plansızlık var!

Süper Lig'de deplasmanda Yeni Malatyaspor'a konuk olan Galatasaray son dakikada yediği golle puan kaybı yaşarken, karşılaşmayı Mehmet Demirkol yorumladı. Galatasaray'ın takım olarak 3 puana bu kadar yaklaşmasına karşın 2 puan bırakmasına anlam veremediğini belirten Demirkol, maçın en iyi isminin Ömer Bayram olduğunu belirtti. Mehmet Demirkol'un maç yazısı şu şekilde..

ORTADA BİR PLANSIZLIK VAR
Şampiyonlar Ligi dönüşü, derbi öncesinde ciddi bir rotasyona gidilmişken, Malatya’da 3 puana bu kadar yaklaşıp maçı bitirememenin sebeplerine iyi bakmak lazım. Galatasaray orta sahasının merkezini oluşturan oyuncuların alan paylaşımları ideal şekilde oturmadı. Nzonzi’nin zaman zaman savunmanın içine girerek oynaması normal. Önde kenarda hızlı oyuncuların olmayışı Galatasaray’ı rakip alana yerleşmek zorunda olan bir ekip yapıyor. Galatasaray’ın işi, bunu yapamadığı sürede sadece Babel’e atılan topları onun tutması ve rakibi çekmesine kalıyor. Buna rağmen Malatya’nın dengeyi kaybettiği dakikalarda maçı koparacak pozisyonlar bulsa da, oyun onların istediği gibi akmadı. Seri, Ömer iyiydi. Bütün bunlara rağmen Galatasaray oyunun geneline hükmedemediyse bunun sebebi orta sahanın plansızlık için olması. 

GECENİN SORUSU?
Andone'nin altı pas üzerinde Farnolle’dan kaptığı top sonrası aldığı darbeye rağmen ayakta kalıp golü yapmak istedi. Halbuki penaltı ve kırmızı kartı alması işten değildi. Doğrusunu mu yaptı? Bence evet.

MAÇIN STARI
Ömer Bayram işini son 10 dakikaya kadar çok iyi yaptı. Seri’ye attırdığı gol usta işi. Son 10 dakikada fizik düşüş başlayınca Malatya’nın da en iyi kullandığı alan onun oldu. Guillerme’nin attığı gol de herhalde bunun sonucu olmalı.

MAÇIN OLAYI
Galatasaray kulübesi, henüz kadronun hakkını verecek bir oyun bulabilmiş değil. Hoca etkisi henüz yok. Maçın son 15 dakikasında oyun Malatya’ya doğru giderken saha içi ve dışı müdahalelerin de bir sonuç verdiğini söylemek çok zor.

KISA MESAJ
Zemini anlamak mümkün değil. Plaj futbolu da rahatlıkla oynanabilir.

Hiç yorum yok

Okumuş olduğunuz başlık hakkındaki yorumunuzu bırakmak için lütfen aşağıda bulunan alana görüşlerinizi belirtiniz. Unutmayınız ki; yorumlarınız blog ekibinin onayı doğrultusunda görüntülenecektir. Hakaret ve küfür içeren yorumlar onaylanmayacaktır.

Blogger tarafından desteklenmektedir.