Radamel Falcao: Bir kez daha anladım ki çok doğru karar vermişim...

O çok beklediğimiz gün geldi ve "El Tigre" Radamel Falcao, kendisini Galatasaray'a bağlayan sözleşmeye imza attı. Dün İstanbul'a gelen ve görkemli bir şekilde karşılanan Falcao, bugün resmi sözleşmeye imza attı ve GS TV'ye açıklamalarda bulundu. İstanbul'a geldiğinde bir kez daha doğru bir karar verdiğini anladığını söyleyen Kolombiyalı, çok mutlu olduğunu vurguladı.

"BİR KEZ DAHA ANLADIM Kİ ÇOK DOĞRU BİR KARAR VERMİŞİM"
“Havaalanından çok farklı ve yoğun duygularla ayrıldım. İçeriye girmek istemedim hatta uzun dakikalar orada taraftarımızla birlikte olmak istedim. O yüzden ailemi de getirdim, Galatasaray’ın ne kadar büyük bir camia olduğunu bildiğim ve böyle bir karşılamanın olacağını tahmin ettiğim için tek gelmek istemedim. Ailem de burada olsun istedim, eşim ve çocuklarım da yanımda olsun istedim. Bir kez daha anladım ki çok doğru bir karar vermişim. Çok mutluyum. Bu süreçte Başkanımız ve Abdurrahim Bey çok fazla uğraştılar. Yusuf Bey ve Fernando Muslera da aynı şekilde çok uğraştılar. Bugün bir kez daha gördüm ki verilen bütün çabalar ve benim dik duruşum boşuna değilmiş. İnanılmaz önemli bir ana tanıklık ettim, hayatımdaki en büyük anlardan biriydi belki de.”

Hiç yorum yok

Okumuş olduğunuz başlık hakkındaki yorumunuzu bırakmak için lütfen aşağıda bulunan alana görüşlerinizi belirtiniz. Unutmayınız ki; yorumlarınız blog ekibinin onayı doğrultusunda görüntülenecektir. Hakaret ve küfür içeren yorumlar onaylanmayacaktır.

Blogger tarafından desteklenmektedir.