Şampiyonlar Ligi altın kuralı: Yenemiyorsan yenilme..

Galatasaray'ın Club Brugge deplasmanında aldığı 1 puan her şeye rağmen tatmin edici bulundu. Şampiyonlar Ligi'nde yenemiyorsan yenilme mantığıyla teknik ekip oyuncuları teselli etti. Takımın bazı oyuncularının fiziki açıdan geri kalmalarına rağmen Belçika'dan alınan 1 puanın takım için çok önemli olduğu ifade edildi.

Milliyet gazetesinin haberine göre; Şampiyonlar Ligi'ne Club Brugge deplasmanında aldığı beraberlikle başlayan Galatasaray'da bu sonuç "tatmin edici" bulundu. Teknik Direktör Fatih Terim ve ekibi, fiziksel açıdan hazır olmadıkları ve büyük sıkıntılar yaşadıkları bir dönemde Brugge deplasmanına çıktıklarını buna karşın Belçika ekibinin sezonu çok erken açmasından dolayı alınan puanın önemine dikkat çektiler. 

GALATASARAY ZAMAN KAZANDI
Karşılaşma sonrası yapılan değerlendirmelerde Club Brugge'un Şampiyonlar Ligi ön elemelerinde Dinamo Kiev ve LASK Linz ile oynayarak gruplara kaldığı, ilk resmi maçını kendilerinden haftalar önce oynamasından dolayı da fiziksel açıdan daha iyi durumda olduğu görüşünde birleşen sarı-kırmızılılar, "Biz ise fiziksel olarak en kötü dönemimizdeyiz. Böyle bir tabloda deplasmanda alınan puan önemlidir. Bu sizinle oynayacağı maça üç puan gözüyle bakan rakibinizi de demoralize eder" değerlendirmesinde bulundular.

''BİRKAÇ HAFTA SONRA TAM SEVİYE''
Terim ve ekibi bazı oyuncuların kamp dönemine zamanında katılmamaları yüzünden fiziksel olarak takımda dengesizlik bulunduğunu bunun da bir aydan önce düzelmesinin zor olduğunu belirttiler. Birkaç hafta sonra tüm takımın aynı seviyeye ulaşmasını bekleyen teknik heyet, bu durumun iyi sonuçları da beraberinde getireceğine inanıyor.

Editörlerimizin Club Brugge maçı değerlendirmesini izlemek için; 

Hiç yorum yok

Okumuş olduğunuz başlık hakkındaki yorumunuzu bırakmak için lütfen aşağıda bulunan alana görüşlerinizi belirtiniz. Unutmayınız ki; yorumlarınız blog ekibinin onayı doğrultusunda görüntülenecektir. Hakaret ve küfür içeren yorumlar onaylanmayacaktır.

Blogger tarafından desteklenmektedir.