STSL | Atamayana atarlar..

Spor Toto Süper Lig'in 5. haftasında Galatasaray deplasmanda BTC Türk Yeni Malatyaspor ile karşılaştı. Arda Kardeşler'in yönettiği müsabaka Jean Micheal Seri ve Guilherme'nin karşılıklı golleriyle 1-1 beraber sonuçlandı. 

Galatasaray karşılaşmaya Muslera, Şener, Marcao, Luyindama, Nagatomo, Seri, Nzonzi, Adem, Ömer, Babel, Andone ilk 11'iyle başladı. Müsabakaya çok kötü başlayan Cimbom, ilk 20 dakikada hiçbir şey yapamadı. Galatasaray, 23. dakikada Ömer Bayram'ın ortasında Seri ile golü buldu ve 1-0 öne geçti. Golün ardından iyi bir oyun sergileyen sarı-kırmızılılar Luyindama ile gole yaklaşsa da Farnolle gole izin vermedi. 28. dakikada bu kez Ryan Babel ile gole yaklaştı ancak Farnolle yine geçit vermedi. Galatasaray'ın kontrolünde geçen maçın ilk yarısında başka gol olmadı ve soyunma odasına Cimbom, 1-0 önde girdi.

İkinci yarıya başlarken Galatasaray'da Nagatomo oyundan çıktı yerine Lemina oyuna girdi. İkinci yarıda topu ev sahibi ekibe bırakan Cimbom, kontra ataklarla gol aradı. Galatasaray'da 63. dakikada Ömer Bayram sarı kart gördü. 68'de Fernando Muslera enfes bir kurtarışa imza attı. 71. dakikada Lemina'nın yerden sert ortasında Andone topa dokunamadı. 77'de Adem Büyük sarı kart gördü. 78. dakikada 3'e 1 pozisyonda inanılmaz bir golü kaçırdık. Ceza sahasında topla buluşan Lemina'nin vuruşu savunmadan döndü. 83'de Andone çıkarken Jimmy Durmaz oyuna girdi. 88'de Guilherme maça eşitliği getiren gole imza attı. 90'da Falcao, Seri yerine oyuna dahil oldu. Maçta başka gol olmadı ve müsabaka 1-1 eşitlikle sonuçlandı. 

Hiç yorum yok

Okumuş olduğunuz başlık hakkındaki yorumunuzu bırakmak için lütfen aşağıda bulunan alana görüşlerinizi belirtiniz. Unutmayınız ki; yorumlarınız blog ekibinin onayı doğrultusunda görüntülenecektir. Hakaret ve küfür içeren yorumlar onaylanmayacaktır.

Blogger tarafından desteklenmektedir.