STSL | Siftah!

Galatasaray, 2019-2020 Cemil Usta Sezonu 4. hafta maçında kendi sahasında Kasımpaşa'yı ağırladı. Sarı kırmızılılar yeni transfer Radamel Falcao'nun golüyle 1-0 mağlup etti. Galatasaray zaman zaman tempo yapma sıkıntısı yaşasa da milli takım arası dönüşü kendi sahasında 3 puan almayı bildi. Bu maçın hikayesini sayılarla ve istatistiklerle sizler için derledik..

1: Radamel Falcao Garcia Zarate parçalı formayla ilk golünü attı.

2: Galatasaraylı Ömer Bayram denediği 2 adam geçme girişiminin 2'sinden de başarıyla çıktı ve maçın en yüksek yüzdeli adam geçen ismi oldu.

3: Maçın en çok top kapan ismi Kasımpaşa'dan toplam 3 kez top kapan Aytaç Kara oldu.

4: Zorlu mücadelede yan hakemler toplam 4 kez ofsayt bayraklarını kaldırdılar. Çalınan ofsaytların 2'si Galatasaray'a, 2'si Kasımpaşa'ya çalındı.

4: Galatasaray'da Younes Belhanda tam 4 kez şut pası vererek bu alanda zirvede tek başına yer aldı.

5: Maçın en çok şut çeken ismi çektiği 5 şutla Ricardo Quaresma oldu. Quaresma'nın çektiği 5 şutun sadece 1'i isabet buldu. Radamel Falcao çektiği 4 şutla Quaresma'yı takip etti. Falcao'nun kaleyi bulan tek şutu gol oldu.

5: Galatasaray bu mücadelede 5 kez pas arası yaptı. Kasımpaşa ise 11 kez pas arası yaparak sarı kırmızılı futbolculara zorluk yaşattı.

5: Maçın hakemi Ali Palabıyık çaldığı faullerde toplam 5 kez sarı kartına başvurdu. Bu sarı kartların 2 tanesi Galatasaray'a çıkarken 3 tanesi Kasımpaşa'ya çıktı.

7: Maçın en çok ikili mücadele kazanan ismi girdiği 14 ikili mücadelenin 7'sinden başarıyla çıkan Younes Belhanda oldu.

8: Zorlu mücadelede toplam 8 kez korner atışı kullanıldı. Bu kornerlerin 3'ünü Galatasaray kullanırken 5 tanesini de Kasımpaşa kullandı.

14: Sarı kırmızılı ekip zorlu mücadelede Kasımpaşa kalesine toplam 14 şut çekti. Bu şutların 4'ü isabet bulurken çekilen 14 şutun 4'ü de ceza sahası dışından çekildi. Kasımpaşa'nın çektiği 9 şutun 3'ü ceza sahası dışından çekilirken 2'si kaleyi buldu.

14: Maçın en çok hatalı pas yapan ismi yaptığı 14 hatayla Kasımpaşa kalecisi Fatih Öztürk oldu. Galatasaray'da ise yaptığı 10 hatalı pasla Marcao en çok hata yapan isim konumunda yer aldı.

15: Galatasaray kendi sahasında kenarlardan oyun kurmakta zorlandı. Sarı kırmızılıların açtığı 15 ortanın sadece 2'si isabet buldu. Kasımpaşa ise Galatasaray ceza alanına 22 orta açtı. Bu ortaların 2'si isabet buldu.

%16: Galatasaray bu mücadelede düşük bir top kapma grafiği sergiledi. Sarı kırmızılı ekip girdiği mücadelelerden %16 oranında top kaparken Kasımpaşa %58 oranında top kapma başarısıyla oynadı.

23: Sarı kırmızılılar rakibin zaman zaman oluşan baskısını başarıyla savuşturdu. Galatasaray topu tam 23 kez başarıyla uzaklaştırdı. Kasımpaşa ise 16 kez topu uzaklaştırma başarısı gösterdi.

33: Hakem Ali Palabıyık toplam 33 kez düdüğünü faul nedeniyle çaldı. Bu faullerin 15 tanesini Galatasaray yaparken 18 tanesini Kasımpaşa yaptı. Maçın en çok faul yapan ismi yaptığı 5 faulle Aytaç Kara olurken maçın en çok faul yapılan ismi 5 kez faul yapılan Radamel Falcao oldu.

38: Galatasaray kendi evinde yenilmemezlik serisini 38 maça çıkardı.

%48: Galatasaray girdiği hava topu mücadelelerinin %48'inden başarıyla çıktı.

%50: Her iki takımda ikili mücadelelerden eşit oranda başarıyla çıktı. Takımlar girdikleri her 2 ikili mücadelenin 1'ini kazandı ve %50 oran tutturdular.

%60: Galatasaray zorlu mücadelede topa hakim bir futbol sergiledi. Sarı kırmızılılar maç boyunca %60 oranında topa sahip oldu.

76: Maçın en çok pas atan ve pas isabetinde bulunan ismi attığı 76 pasın 73'ünü başarıyla arkadaşına ulaştıran Steven N'Zonzi oldu.

84: Maçın en çok topla buluşan ismi tam 84 kez topla buluşan Steven N'Zonzi oldu.

%87: Galatasaray bu zorlu mücadelede yüksek oranda pas isabetiyle oynadı. Sarı kırmızılılar %87 oranında pas isabeti sağlarken rakip Kasımpaşa %76 oranında pas isabetiyle oynadı.

%97: Yuto Nagatomo zorlu mücadelede çok yüksek pas isabetiyle oynadı. Japon oyuncu arkadaşlarına attığı 39 pasın 38'inde isabet sağlayarak %97 oranında pas isabetiyle oynadı.

449: Galatasaray zorlu mücadelede tam 449 pas yaparken Kasımpaşa 252 pas yaptı.

Hiç yorum yok

Okumuş olduğunuz başlık hakkındaki yorumunuzu bırakmak için lütfen aşağıda bulunan alana görüşlerinizi belirtiniz. Unutmayınız ki; yorumlarınız blog ekibinin onayı doğrultusunda görüntülenecektir. Hakaret ve küfür içeren yorumlar onaylanmayacaktır.

Blogger tarafından desteklenmektedir.