Taylan Antalyalı resmen Galatasaray'da!

Galatasaray, transferin son gününde araya bir transfer daha sıkıştırmayı başardı. Sarı Kırmızılılar BB Erzurumspor'dan Taylan Antalyalı'yı 4 yıllığına renklerine bağladı. Alacaklarına karşılık olarak BB Erzurumspor'dan bonservisini alan Taylan'la 4 yıllık sözleşme imzalandı. 24 yaşındaki oyuncu sırasıyla 2 milyon TL, 2.2 milyon TL, 2.5 milyon TL ve 3 milyon TL garanti ücret alacak. Ayrıca oyuncuya 4 milyon TL imza parası verilecek.

GELECEĞİN ELİT YETENEKLERİ ARASINDA GÖSTERİLİYORDU
8 Ocak 1995'te Muğla'da dünyaya gelen Taylan, futbol kariyerine 2006'da  Muğlaspor'da başladı. 2009 yılında ise 35 bin TL karşılığında altyapı eğitimiyle dikkat çeken Bucaspor'a transfer oldu. Bu dönemde geleceğin elit yetenekleri arasında gösterilen Taylan, Arsenal, Ajax, Feyenoord, PSV gibi önemli ekollerin dikkatini çekti.

500 BİN EURO BONSERVİSLE BAŞKENT'İN YOLUNU TUTTU
2012-2013 sezonu başında A takıma yükselen Taylan, burada iyi bir performans gösterince 2014 yazında 500 bin Euro bonservis bedeliyle Gençlerbirliği'ne transfer oldu. Başkent ekibinde U21 takımı ile A takım arasında mekik dokuyan orta saha oyuncusu 2015-2016 sezonunda Kayseri Erciyesspor'a kiralandı. 2016 yazında ise bu sefer Hacettepe'ye kiralandı ve burada 28 maçta forma giyerek istikrarlı bir performans sergiledi. 2017- 2018 sezonunda BB Erzurumspor'un yolunu tutan Taylan, takımı Süper Lig'e çıkarken bu başarının baş mimarlarından oldu.

BB Erzurumspor formasıyla toplam 68 maça çıkan 24 yaşındaki oyuncu 10 gol, 4 asistlik performans sergiledi.

ALT YAŞ MİLLİ TAKIM KATEGORİLERİNDE KAPTANLIK YAPTI
Taylan, küçük yaşlardan beri yansıttığı potansiyeliyle milli takım kategorilerinde kendine yer buldu ve bu maçların bir çoğunda kaptanlık pazubandını koluna geçirdi. Toplam 22 kez milli formayı sırtına geçiren oyuncu, 2 kez gol sevinci yaşadı.


3. FATİH TERİM DÖNEMİNDE DE GÜNDEME GELMİŞTİ
Taylan henüz 18 yaşındayken, Bucaspor'da forma giyerken de Fatih Terim'in geniş listesinde ismi yer almış ancak transferi gerçekleşmemişti.

Hiç yorum yok

Okumuş olduğunuz başlık hakkındaki yorumunuzu bırakmak için lütfen aşağıda bulunan alana görüşlerinizi belirtiniz. Unutmayınız ki; yorumlarınız blog ekibinin onayı doğrultusunda görüntülenecektir. Hakaret ve küfür içeren yorumlar onaylanmayacaktır.

Blogger tarafından desteklenmektedir.