Yemek yok, loca da yok!

Cumartesi günü Ali Sami Yen Arena'da oynanacak olan Galatasaray - Fenerbahçe maçının sonucu merakla beklenirken, saha dışında son zamanlarda yaşananlar sonrasında Galatasaray yönetiminin nasıl bir tavır takınacağı da merak edilen konuların başında geliyordu. Fenerbahçe başkanı Ali Koç'un son zamanlardaki açıklaması sonrasında Galatasaray yönetiminden dikkat çeken bir hareket geldi.

Fanatik gazetesinde yer alan habere göre; Galatasaray yönetimi son zamanlarda teknik direktör Fatih Terim hakkında basına sivri açıklamalarda bulunan Fenerbahçe başkanı Ali Koç için flaş bir karar aldı. Galatasaray yönetimi geçen sezon Ali Koç ve yönetici kadrosu için Ali Sami Yen Arena'da bir loca ayarlamıştı ancak bu sezonderbi için boşta olan tüm localar satışa çıkartıldı. Tüm locaların satılması üzerine de rakip takım yöneticilerine herhangi bir loca ayrılmadı. Cezalı olduğu için derbiyi protokol tribününden izleyemeyecek olan Fenerbahçe başkanı Ali Koç'un loca ayrılmaması nedeniyle stada gelme ihtimali de kalmamış oldu. 

Galatasaray yönetimi ayrıca geçen sezonun aksine, Fenerbahçe yönetimine nezaket yemeği olarak adlandırılan daveti de yapmadı. Derbide yalnızca takımla birlikte gelen yöneticiler, stadın girişinde Galatasaraylı idareciler tarafından kapıda karşılanacak.


Hiç yorum yok

Okumuş olduğunuz başlık hakkındaki yorumunuzu bırakmak için lütfen aşağıda bulunan alana görüşlerinizi belirtiniz. Unutmayınız ki; yorumlarınız blog ekibinin onayı doğrultusunda görüntülenecektir. Hakaret ve küfür içeren yorumlar onaylanmayacaktır.

Blogger tarafından desteklenmektedir.