Younes Belhanda: Fatih Terim bir efsane!

Galatasaray'ın Faslı yıldızı Younes Belhanda, geçen sezon kazanılan şampiyonlukla ilgili önemli açıklamalarda bulundu. Puan farkı 8'e çıktığında Fatih Terim'in kendilerini fark 5 diye motive ettiğini ifade eden Belhanda, bu sezon da şampiyon olacaklarını ifade etti. 

Galatasaray'ın son iki sezonda kazandığı şampiyonlukta büyük bir pay sahibi olan Belhanda, yeni transferlerin ardından daha da güçlendiğini ve kısa bir süre içerisinde de takım içerisindeki adaptasyon sorununu ortadan kalkacağına inandığını ifade eden Belhanda, "Takımda çok iyi bir ortam ve arkadaşlık var, yeni gelen arkadaşlarımız ile beraber kısa bir uyum sürecine ihtiyacımız var. Geçtiğimiz iki sezon da şampiyonluğu kazanan taraf olduk ve bu sezon da yine aynı başarıyı tekrarlamak istiyoruz" dedi.

FATİH TERİM, GALATASARAY'DA BİR EFSANE
Fatih Terim'in bir efsane olduğunu dile getiren Belhanda, "Fatih Terim, Galatasaray'da bir efsane. Herkesin sevdiği bir teknik direktör. Onunla üst üste 2 sezon şampiyon olduk. Sezon sonuna 7-8 hafta kala 8 puan gerideydik ve bize 'Sadece 5 puan gerideyiz çünkü Başakşehir'i yeneceğiz' dedi. Bizi şampiyon olacağımıza inandırdı" şeklinde konuştu.

Hiç yorum yok

Okumuş olduğunuz başlık hakkındaki yorumunuzu bırakmak için lütfen aşağıda bulunan alana görüşlerinizi belirtiniz. Unutmayınız ki; yorumlarınız blog ekibinin onayı doğrultusunda görüntülenecektir. Hakaret ve küfür içeren yorumlar onaylanmayacaktır.

Blogger tarafından desteklenmektedir.