Zoran Simovic: Fenerbahçe'den teklif gelirse sadece teşekkür ederim..

Galatasaray tarihinin önemli yabancı oyuncularından birisi olan Zoran Simovic, gerçekleştirilen özel bir etkinlik nedeniyle İstanbul'da futbolseverlerin sorularını yanıtladı. Kitap fuarında futbolseverlerle buluşan Karadağlı efsane kalecimiz Türkiye Ligi'ndeki en iyi kalecinin Fernando Muslera olduğunu belirtirken, kendisine Galatasaray dışında herhangi bir takımdan kaleci antrenörlüğü teklifi gelmesi halinde kabul etmeyeceğini belirtti. Simovic'in açıklamalarının tamamı şu şekilde..

LİGİN EN İYİSİ FERNANDO MUSLERA
Ben de kaleci olduğum için kaleciler hakkında yorum yapmak istemiyorum. Fenerbahçe ve Trabzonspor’un kalecilerinin genç ve yetenekli olduğunu görüyorum. Maç oynayarak tecrübe kazanmaları gerekiyor. Büyük takımlar şampiyonluk mücadelesi verdiği için böyle takımlarda kaleci olmak zor. Çok çalışmaları gerekiyor. Ama Türkiye’de en iyi kaleci olarak Muslera’yı görüyorum.

XAMAX VE MONACO MAÇI ÇOK ÖZEL
Neuchatel Xamax ile oynadığımız ilk maçtan sonra şansımızın azaldığını düşündük ama takım olarak kenetlendik ve tur atladık. Futbol sürprizlere açık bir oyun ve biz de sürpriz yapan bir takımız. Monaco’yu yenmek de bizim için sürpriz oldu. İnanılmaz bir şey gerçekleştirip Monaco’yu eledik. Bunu hala kendi aramızda konuşuyoruz. Bu maçları unutamıyorum. Derbiler de benim için unutulmaz maçlardı.

Fenerbahçe’den kaleci antrenörlüğü teklifi alması halinde ne cevap vereceği sorulan Simovic, "Sadece teşekkür ederim." dedi. Kariyerinde Galatasaray’a transfer olmadan önce İngiliz ekibi Nottingham Forest ile sözleşme imzaladığını belirten Karadağlı kaleci, o dönemde millilik kriterini yerine getiremediği için o dönem transferinin gerçekleşmediğini aktardı.

Simovic son olarak kendisine yöneltilen hangi takımın şampiyon olmasını beklediği yönündeki soruya "Bu sene şampiyon Galatasaray olur." şeklinde cevap verdi.


Hiç yorum yok

Okumuş olduğunuz başlık hakkındaki yorumunuzu bırakmak için lütfen aşağıda bulunan alana görüşlerinizi belirtiniz. Unutmayınız ki; yorumlarınız blog ekibinin onayı doğrultusunda görüntülenecektir. Hakaret ve küfür içeren yorumlar onaylanmayacaktır.

Blogger tarafından desteklenmektedir.