4 maç, 4 pozisyon: Ah Babel!

Şampiyonlar Ligi'nde grubunun ikinci maçında Paris Saint-Germain karşısında başarılı bir oyun ortaya koyan Galatasaray'da gündemdeki konulardan birisi Ryan Babel'in müsait pozisyonda takım arkadaşı Younes Belhanda'ya vermek yerine, kaleye şut çekmeye zorladığı pozisyon oldu. Sezon başında takıma katılan Hollandalı yıldız oyuncunun puan kaybı yaşanılan 4 maçta ısrarını sürdürmesi tepki çekti. 

Fanatik gazetesinde yer alan habere göre; Galatasaray’da alınan PSG mağlubiyeti sonrası tepkilerin hedefinde Ryan Babel var. Hollandalı yıldızın performans düşüklüğünden rahatsızlık duyan Sarı- Kırmızılı tarftarlar, sosyal medyada 4 kritik maçta Babel’in bencilce davrandığı düşünülen 4 pozisyonun görüntülerini paylaşıyor. Son olarak PSG rceza sahasında bomboş bekleyen Younes Belhanda’ya topu çıkarmak yerine kaleye vurmayı tercih eden ve savunmayı aşamayan tecrübeli futbolcu, ikinci yarıda teknik heyet tarafından oyundan alındı. Ryan Babel'in geçtiğimiz haftalarda ligde Yeni Malatya ve Fenerbahçe maçlarında da aynı şekilde boştaki arkadaşlarına topu çıkarmaması eleştirilirken, bir önceki maçta Club Brugge deplasmanında kaleciyle karşı karşıya kaçırdığı pozisyondaki tercihi de tekrar gündeme getirildi.

PSG maçı sonrasında gelen tepkiler üzerine Instagram hesabını geçici bir süreliğine kapatan Ryan Babel'in hafta sonunda teknik heyet tarafından rotasyona uğraması bekleniyor. 

Hiç yorum yok

Okumuş olduğunuz başlık hakkındaki yorumunuzu bırakmak için lütfen aşağıda bulunan alana görüşlerinizi belirtiniz. Unutmayınız ki; yorumlarınız blog ekibinin onayı doğrultusunda görüntülenecektir. Hakaret ve küfür içeren yorumlar onaylanmayacaktır.

Blogger tarafından desteklenmektedir.