ACS Sepsi deplasmanından mağlup dönüyoruz..

Galatasaray Kadın Basketbol takımımız, EuroCup Women E grubu 2.hafta maçında ACS Sepsi'ye konuk oldu. Baştan sona ev sahibi ekibin üstünlüğüyle geçen maçta takımımız rakibine 78-62 mağlup oldu ve gruptaki ilk mağlubiyetini aldı. Maçın hikayesi ise şu şekilde:

Maça Işıl-Hartley-Cuic-Tilbe-Macaulay ilk beşiyle başlayan Galatasaray, maçın ilk dakikalarında rakibinin 10-0'lık serisine engel olamadı. ACS Sepsi'nin üstünlüğünde geçen ilk çeyrek sonucu ev sahibi ekip lehine 20-10 oldu. İkinci çeyrekte toparlanan takımımız hücumda istediği sayıları bulsa da savunmada rakibini durduramadı ve ilk yarı 42-31 ACS Sepsi lehine sonuçlandı.

İkinci yarıya yine hızlı bir giriş yapan ev sahibi ekip, üçüncü çeyreğe 5-0'lık seriyle başladı. Hücumda tıkanan Sarayın Sultanları savunmada yine rakibine dur diyemedi ve son çeyreğe 63-45 ACS Sepsi üstünlüğüyle girildi. Takımımız son çeyrekte bir şeyler üretmek istese de farkı kapatamadı ve maç 78-62 ACS Sepsi üstünlüğüyle sonuçlandı.

Takımımızda oyuncularımızın istatistikleri şu şekildeydi:



Hiç yorum yok

Okumuş olduğunuz başlık hakkındaki yorumunuzu bırakmak için lütfen aşağıda bulunan alana görüşlerinizi belirtiniz. Unutmayınız ki; yorumlarınız blog ekibinin onayı doğrultusunda görüntülenecektir. Hakaret ve küfür içeren yorumlar onaylanmayacaktır.

Blogger tarafından desteklenmektedir.