Beklerde rotasyon zamanı..

Galatasaray'da teknik direktör Fatih Terim, yabancı kontenjanındaki oyuncularını ön alanda değerlendirebilmek adına hafta sonu çıkacakları Gençlerbirliği deplasmanında beklerde rotasyona gitmeye hazırlanıyor. 

Fanatik gazetesinde yer alan habere göre; yabancı kontenjanını hücum hattındaki isimlerden yana kullanmak isteyen Fatih Terim, hafta sonu Gençlerbirliği deplasmanında kadroda rotasyona gitmeye hazırlanıyor. Paris Saint-Germain karşılaşmasında saha içi formasyonunda farklı bir düzeni sahaya süren ve oyun içerisinde başarılı bir dönüş alan Terim, sezon başından beri istenilen seviyeye ulaşamayan Nagatomo ve Mariano'yu tribüne gönderecek. Deneyimli teknik adam sezon başından beri yükselen performansıyla dikkat çeken Ömer Bayram'ı sol bekte değerlendirmeyi düşünürken, sağ bek bölgesinde de Şener Özbayraklı'ya forma verecek. Mariano ve Nagatomo'dan boşalan kontenjan sonrasında Fatih Terim'in zorlu Ankara deplasmanında sakatlığı geçmesi halinde Mario Lemina ve forvet oyuncusu Florin Andone'yi maç kadrosuna alabilecek. 

Hiç yorum yok

Okumuş olduğunuz başlık hakkındaki yorumunuzu bırakmak için lütfen aşağıda bulunan alana görüşlerinizi belirtiniz. Unutmayınız ki; yorumlarınız blog ekibinin onayı doğrultusunda görüntülenecektir. Hakaret ve küfür içeren yorumlar onaylanmayacaktır.

Blogger tarafından desteklenmektedir.