Belhanda ıslıklandı, ortalık karıştı!

UEFA Şampiyonlar Ligi’nde yer aldığı A Grubu’nda üçüncü maçında sahasında İspanyol ekibi Real Madrid ile mücadele eden Galatasaray’da yıldız oyuncu Younes Belhanda performansından dolayı taraftarlardan tepki gördü. 

Mücadeleye 11’de başlayan Belhanda, ilk 15 dakikada etkili bir oyun ortaya koyarken devamını getiremedi. Yaptığı basit kayıplar sonrası tribünde homurdanmaların yükselmesiyle beraber 67. dakikada oyundan çıkarken sarı-kırmızılı taraftarlar yıldız futbolcuyu ıslıkladı. Taraftarların bu hareketine tepki gösteren teknik direktör Fatih Terim ve yardımcıları, yapmamaları konusunda uyarılarda bulundu. Faslı oyuncu taraftarların ıslıklı tepkisine el-kol hareketlerinin yanı sıra sözlü olarak hararetli bir şekilde cevap verince tribünün tepkisi daha da yükseldi. Ömer Bayram’a yerini bırakan Belhanda, oyundan çıktıktan sonra direkt soyunma odasına gitti. Yıldız oyuncunun peşinden soyunma odasına giden Mert Çetin ve Hasan Şaş oyuncuyla konuşup daha büyük kriz yaşanmaması adına, yeniden kulübeye dönmesini sağladı.

Hiç yorum yok

Okumuş olduğunuz başlık hakkındaki yorumunuzu bırakmak için lütfen aşağıda bulunan alana görüşlerinizi belirtiniz. Unutmayınız ki; yorumlarınız blog ekibinin onayı doğrultusunda görüntülenecektir. Hakaret ve küfür içeren yorumlar onaylanmayacaktır.

Blogger tarafından desteklenmektedir.