Bria Hartley: Savunmaya daha çok odaklandık..

Galatasaray kadın basketbol takımının skorer oyuncusu Bria Hartley, yer aldığımız Eurocup'ta grubun ilk maçında Lulea Basket karşılaşmasında alınan 19 sayılık galibiyetin ardından açıklamalarda bulundu. Takım olarak iyi bir oyun ortaya koyduklarını belirten Hartley, hafta sonu oynanacak BOTAŞ karşılaşmasıyla ilgili de fikirlerini dile getirdi. 17 sayıyla maçın en skorer isimlerinden birisi olan Bria Hartley'in açıklamalarının tamamı şu şekilde..

Bugün savunmada Çankaya Üniversitesi maçına kıyasla daha sert başlamak istedik. Amacımız rakibimizi top kayıplarına zorlamaktı. Bunun sonucunda da maçın başında bir fark yakaladık. Bu farkı korumayı maçın devamında da başardık. Bugün takım olarak savunmaya daha çok odaklandık, ilk maçtan almamız gereken dersler vardı. Hücum tarafında da Işıl Alben ile birlikte harika bir iş çıkardığımızı düşünüyorum. Birbirimizi boş pozisyonlarda iyi bulduk. Güzel bir galibiyet oldu.

Eurocup gruplarında sayı farkı çok önemli. Bu yüzden biz de takımımızın genç oyuncularını kendilerine güvenmeleri konusunda daha çok cesaretlendirmek istiyoruz. Koç bence bu konuda haklı, onların daha iyi olabilmek için bizden öğrenecekleri şeyler var. Biz de onlara yardımcı olmak istiyoruz. Hafta sonu oynayacağımız BOTAŞ maçının zor olacağını biliyoruz. BOTAŞ her sene iyi olan bir takım. Savunmada tekrar agresif şekilde başlayıp bulduğumuz geçiş hücumlarını kolay sayılara çevirebilirsek kazanacağımızı düşünüyorum.

Hiç yorum yok

Okumuş olduğunuz başlık hakkındaki yorumunuzu bırakmak için lütfen aşağıda bulunan alana görüşlerinizi belirtiniz. Unutmayınız ki; yorumlarınız blog ekibinin onayı doğrultusunda görüntülenecektir. Hakaret ve küfür içeren yorumlar onaylanmayacaktır.

Blogger tarafından desteklenmektedir.