ÖZEL | Carlos Arroyo: Galatasaray taraftarı daima kalbimde olacak.

Galatasaray Basketbolu'nun efsane isimlerinden olan Carlos Alberto Arroyo Bermudez, Pazar günü oynanacak Fenerbahçe Beko derbisi öncesinde FCN Blog'a konuştu. Galatasaray taraftarının her zaman kalbinde olacağını belirten Carlos Arroyo, derbilerin önemli olduğunu da söyledi. 

GALATASARAY TARAFTARI DAİMA KALBİMDE OLACAK
Galatasaray taraftarlarını çok seviyorum, onlar benim daima kalbimde olacak. Yarattıkları atmosferi, bize verdikleri desteği unutamıyorum. Birlikte önemli şeyler başarmıştık. Umut ediyorum Galatasaray bu başarıları tekrarlar.  


BÜYÜK BİR DERBİ OLACAK
Büyük atmosfer, büyük bir derbi olacak. Galatasaray taraftarı yaratacağı atmosferle Fenerbahçe için işleri zorlaştıracaktır. Derbiler önemlidir. Takım kazanarak galibiyet serisini devam ettirecektir. Geçen sene evimizde önemli bir galibiyet kazanmıştık, bu sene de böyle olabilir. 

ERGİN ATAMAN EFSANE BİRİ 
Ergin Ataman büyük bir karakter, o bir efsane. Master of basketbol. Harika birisi. Onu çok seviyorum. Birlikte çalıştığımız için çok mutluyum. Onunla birlikte birçok başarı yakaladık. Ergin Ataman ile harika bir ilişkimiz var. Kendisiyle de görüşmelere devam ediyoruz. 

FCNBLOG ÖZEL HABERİDİR
KAYNAK GÖSTERİLMEDEN KULLANILAMAZ

Hiç yorum yok

Okumuş olduğunuz başlık hakkındaki yorumunuzu bırakmak için lütfen aşağıda bulunan alana görüşlerinizi belirtiniz. Unutmayınız ki; yorumlarınız blog ekibinin onayı doğrultusunda görüntülenecektir. Hakaret ve küfür içeren yorumlar onaylanmayacaktır.

Blogger tarafından desteklenmektedir.