Falcao'nun sakatlık sebebi belli oldu!

Galatasaray'da sezon başında uzun uğraşlar sonucunda kadroya katılan Radamel Falcao'nun bir süredir takımdan ayrı kalması akıllarda soru işareti oluştururken, yıldız oyuncunun durumu netlik kazandı. Bir süredir kondisyoner Bartali'nin özel programı dahlinde çalışan Falcao, sezon başında kamp yapmamasının sıkıntılarını yaşadı. 

Hürriyet gazetesinde yer alan habere göre; Galatasaray'da bir süredir takımdan ayrı kalan Radamel Falcao'nun durumu netleşmeye başladı. Transfer sürecinde 1 aya yakın ailesi ile otelde kalan ve tam randımanlı antrenmanlar yapmayan Kolombiyalı yıldızın idman eksikliği olmasına karşın biraz da manevi baskı sonucu oynatıldığı öğrenildi.

10 GÜNDÜR TAKIMLA ÇALIŞAMIYORDU
Hazır olmadan oynaması nedeniyle Falcao’nun aşil tendonunda ağrılar oluşurken, milli maç arası Galatasaray'ın adeta hızır gibi imdadına yetişti. Tecrübeli oyuncu, bu arada hem tedavi gördü hem de özel programa tabii tutuldu. Kondisyoner Bartali ve sağlık kurulunun beraber hazırladığı program doğrultusunda Florya’da 10 gündür takımla antrenmanlara çıkmayan Kolombiyalı yıldızın tedavisi tamamlanırken bugün tüm ekiple beraber çalışmaya başlayacak. 

SON KARAR FATİH TERİM'İN..
Falcao’nun daha güçlü ve formda bir şekilde dönecek olmasında teknik direktör Fatih Terim ve sağlık kurulunun uyguladığı program etkili oldu. Yine de Falcao’nun Sivasspor maçın da oynayıp oynamayacağına Terim karar verecek. Tecrübeli teknik adam kararını yarın, yani maç günü açıklayacak. Bununla beraber Falcao, hafta içi Şampiyonlar Ligi'nde oynanacak Real Madrid maçında ise kesin olarak sahada yer alacak.

Hiç yorum yok

Okumuş olduğunuz başlık hakkındaki yorumunuzu bırakmak için lütfen aşağıda bulunan alana görüşlerinizi belirtiniz. Unutmayınız ki; yorumlarınız blog ekibinin onayı doğrultusunda görüntülenecektir. Hakaret ve küfür içeren yorumlar onaylanmayacaktır.

Blogger tarafından desteklenmektedir.