Fatih Terim Donk'u ödüllendiriyor..

Galatasaray'ın PSG ile oynadığı maçta göz dolduran Ryan Donk'a Teknik Direktör Fatih Terim'den ödül geliyor. Tecrübeli teknik adam Hollandalı oyuncunun bu performansını kendisini ilk 11'de başlatarak ödüllendirmeyi planlıyor.

Fanatik gazetesinin haberine göre; Fatih hoca PSG maçında sürpriz bir şekilde ilk 11'de yer verdiği ve hatasıza yakın bir oyun ortaya koyan Donk'u ödüllendirmeye hazırlanıyor.

Hollandalı futbolcunun, Gençlerbirliği deplasmanında ilk 11'de forma giyeceği öğrenildi. Terim'in ya Marcao'yu dinlendirip Luyindama - Donk ikilisini kullanacağı ya da üçlü savunma denemesine devam edeceği bildirildi.

Tudor döneminde kadro dışı kalıp, Terim gelince şampiyonluğa büyük katkı sağlayan ve kendisine verilen her görevi başarıyla yerine getiren Donk'un performansı, teknik heyetin yüzünü güldürüyor.

Hiç yorum yok

Okumuş olduğunuz başlık hakkındaki yorumunuzu bırakmak için lütfen aşağıda bulunan alana görüşlerinizi belirtiniz. Unutmayınız ki; yorumlarınız blog ekibinin onayı doğrultusunda görüntülenecektir. Hakaret ve küfür içeren yorumlar onaylanmayacaktır.

Blogger tarafından desteklenmektedir.