Fatih Terim'in rotasyon kararsızlığı..

Galatasaray'da milli takım arasından sonra gelecek yoğun fikstür teknik ekibi düşündürüyor. Özellikle Real Madrid maçı öncesi, Sivasspor karşılaşmasında Fatih Terim'in kadroda yapacağı rotasyon merak konusu.

Fanatik gazetesinin haberine göre; Galatasaray’da kadro bilmecesi... Sarı- Kırmızılı ekipte Radamel Falcao, Luyindama ve Lemina’nın sakatlıkları devam ediyor. Sağlık ekibi bu üç oyuncuyu da cuma günkü Sivasspor maçına yetiştirmeye çalışıyor. Ancak asıl sorun, salı günü de Şampiyonlar Ligi’ndeki rakibin Real Madrid olması. Özellikle Falcao’nun Sivas karşısında riske edilmesi halinde, Real’e karşı oynayamama ihtimali bulunuyor. Bir yandan Süper Lig’deki zirve yarışına da dahil olmak isteyen Sarı-Kırmızılılar’da, teknik patron Fatih Terim’in rotasyona gidip gitmeme konusundaki kararsızlığı devam ediyor.

Andone&Adem kapışıyor
Falcao’nun cuma akşamı forma giymemesi halinde, Andone ve Adem ilk 11 için kıyasıya kapışacak. Ayrıca Lemina’nın yetişmemesi durumunda, merkezde Nzonzi, Seri, Belhanda üçlüsü Sivas karşısında yorgun düşüp, Real Madrid karşısında sıkıntı yaşayabilir. Bu nedenle orta sahada Taylan tercihi de Terim’in seçenekleri arasında. Fiziksel açıdan düşüşteki bir başka yıldız Feghouli’nin yerine de Emre Mor düşünülüyor. Milli arada Hollanda kampına katılan ve maça çıkan Babel’in de Real Madrid maçına saklanması olasılıklar arasında.

Beklerde de değişiklik
Bir değişim de savunma hattında yaşanacak. Sol bekte Japon futbolcu Nagatomo’nun yerine Ömer Bayram’ın oynamasına kesin gözüyle bakılıyor. Sağ bekte ise yine bir başka tercih söz konusu. Milli arada Florya’da çalışmalara devam eden Mariano sarı kart cezası nedeniyle forma giyemeyecek. Bu nedenle sağ bekte Şener’in oynamasına kesin gözüyle bakılıyor. Real Madrid karşısında ise Brezilyalı futbolcunun formasına kavuşma ihtimali yüksek.

Hiç yorum yok

Okumuş olduğunuz başlık hakkındaki yorumunuzu bırakmak için lütfen aşağıda bulunan alana görüşlerinizi belirtiniz. Unutmayınız ki; yorumlarınız blog ekibinin onayı doğrultusunda görüntülenecektir. Hakaret ve küfür içeren yorumlar onaylanmayacaktır.

Blogger tarafından desteklenmektedir.