Galatasaray Doğa Sigorta'nın rakibi Bahçeşehir Koleji!

Galatasaray Doğa Sigorta, Basketbol Süper Ligi ikinci hafta mücadelesinde Bahçeşehir Koleji’ni ağırlayacak. Karşılaşmayı Fatih Arslanoğlu, Semih Vural, Duhan Köyiçi hakem üçlüsü yönetecek.


5 Ekim Cumartesi günü (bugün) saat 15.15’de Sinan Erdem Spor Salonu’nda oynanacak olan karşılaşma Tivibu Spor 2 (şifreli) kanalından canlı olarak yayınlanacak.
Bahçeşehir Koleji ise Basketbol Süper Ligi’nin ilk haftasında Beşiktaş Sompo Sigorta’yı ağırladı ve sahadan 75-80’lik mağlubiyet ile ayrıldı.
Başantrenörümüz Ertuğrul Erdoğan ve Kaptanımız Göksenin Köksal, Galatasaray Televizyonu’na önemli maç öncesi açıklamalarda bulundu.

Başantrenörümüz Ertuğrul Erdoğan şu ifadeleri kullandı:
Taraftarımızın desteği çok önemli, ligde iç sahadaki ilk maçımız. Bu sezon lig geçtiğimiz seneye göre daha da zor olacak. Bahçeşehir Koleji yeni bir takım. Koç dışında yerli, yabancı bütün kadrolarını değiştirdiler. Bu yüzden oynadıkları basketbol geçen seneden biraz daha farklı. Zor bir takım, tek tek baktığınızda hücum açısından çok tehlikeli bir ekip. Bizim bu seneki en büyük hedefimiz evimizdeki maçların tamamına yakınını kazanmak. Deplasmandaki maçlardan da geçen seneden daha fazla galibiyet çıkarmak istiyoruz. Bu hem Türkiye Ligi’nde hem de 7DAYS EuroCup’ta daha iyi bir noktaya gelebilmemiz açısından önemli. Bu maçı biz sezonun açılış maçı olarak görüyoruz. Umarım taraftarımızın da buraya yoğun bir ilgisi olur. Taraftar, takım birleşmesini mümkün olduğu kadar çabuk gerçekleştirmek istiyoruz. Taraftarlarımıza önemli bir rol düşüyor. Bu oyuncular onlarla beraber çok daha iyi oynuyorlar. Galibiyetlerimizde her zaman belirleyici faktör oyuncular değil taraftarlarımız oluyor. Ümit ediyorum ki yarınki maçta kalabalık bir taraftar kitlesi olur.”

Göksenin Köksal ise şunları söyledi:
Bu sezon evimizdeki ilk maçımız, bütün taraftarlarımızı salona bekliyoruz. Aramıza yeni katılan arkadaşlar var, taraftarlarımızla buluşacağız. Geçen senenin iskeletini koruduk ama yeni bir takımız. Takıma yeni katılan yabancı oyuncular henüz taraftarımızı görmediler. İnşallah Bahçeşehir Koleji maçını kazanacağız. İlk hafta Türk Telekom’a kaybettikten sonra İtalya’da çok önemli bir galibiyet aldık. Yarın da taraftarımızın desteğiyle Bahçeşehir Koleji maçından galibiyet ile ayrılmak istiyoruz.


EUROCUP'A GALİBİYETLE BAŞLADIK
Galatasaray Doğa Sigorta ligde oynadığı ilk maçta Türk Telekom ile karşılaştı. Takımımız deplasmanda sahadan 78-66’lık mağlubiyet ile ayrıldı. Hafta içi oynadığı maçta 7DAYS EuroCup mücadelesinde Dolomiti Energia Trento’ya konuk oldu. Rakibini iyi bir oyunla 64-70 mağlup etmeyi başardı. Harrison, Whittington, Auguste üçlüsü ilk iki maçta gösterdikleri performansla takımımızda ön olana çıkan isimler oldu.

Hiç yorum yok

Okumuş olduğunuz başlık hakkındaki yorumunuzu bırakmak için lütfen aşağıda bulunan alana görüşlerinizi belirtiniz. Unutmayınız ki; yorumlarınız blog ekibinin onayı doğrultusunda görüntülenecektir. Hakaret ve küfür içeren yorumlar onaylanmayacaktır.

Blogger tarafından desteklenmektedir.