Luyindama için taban fiyat belli oldu..

Geçtiğimiz sezonun devre arasında takıma katılan ve şampiyonlukta büyük pay sahibi olan Luyindama bu sezona her ne kadar formsuz başlasa da, yükselen form grafiğiyle dikkat çekiyor. Kongolu oyuncuyu son haftalarde Premier Lig ekipleri yakından takip ederken, PSG maçının ardından Real Madrid maçında da gözlemciler tribünde olacak. Galatasaray yönetimi ise oyuncunun taban fiyatını belirledi: 10 milyon Euro ve üzeri..

Sabah gazetesinde yer alan habere göre; teknik direktörlük koltuğuna Fatih Terim oturduktan sonra Badou Ndiaye, Bafe Gomis, Ozan Kabak, Garry Rodrigues ve Fernando'yu iyi fiyatlara yurt dışına satan Galatasaray'da devre arasında listeye bir isim daha eklenmek üzere: Christian Luyindama. Sarı-kırmızılı kulüp geçen sezonun ara transfer döneminde 3 milyon Euro'ya kiraladığı Luyindama için sezon sonunda 5 milyon Euro daha ödeyerek bonservisini almıştı. 8 milyon Euro yatırım yapılan 25 yaşındaki Kongolu stoper son olarak PSG maçında izlendiği Avrupalı scoutlar tarafından geçer not aldı.

Real Madrid karşılaşmasında da yakından takip edilecek olan Luyindama için devre arasında Premier Lig kulüplerinden teklifler beklenirken, Kongolu savunmacı için 10 milyon Euro ve üzerinde gelecek teklifler değerlendirilmeye alınacak. Luyindama'nın satılma ihtimalini dikkate alan teknik direktör Fatih Terim'in en büyük hedefi Marcao gibi maliyeti düşük ancak potansiyeli yüksek genç oyuncu bulabilmek. Teknik heyet, scout ekibinden alternatif oyuncuların listesini isterken önerilen isimler arasından Fatih Terim ve kurmayları da alternatifler listesini belirleyecek.

Hiç yorum yok

Okumuş olduğunuz başlık hakkındaki yorumunuzu bırakmak için lütfen aşağıda bulunan alana görüşlerinizi belirtiniz. Unutmayınız ki; yorumlarınız blog ekibinin onayı doğrultusunda görüntülenecektir. Hakaret ve küfür içeren yorumlar onaylanmayacaktır.

Blogger tarafından desteklenmektedir.