Göksanın Köksal derbi öncesi iddialı konuştu!

Basketbol Süper Ligi beşinci haftada Fenerbahçe Beko ile oynayacağımız derbi öncesinde Galatasaray Doğa Sigorta'da takım kaptanı Göksenin Köksal yayıncı kuruluşa açıklamalarda bulundu. Hafta sonu oynanacak zorlu derbiyi değerlendiren kaptan Göksenin son topa kadar mücadele edeceklerini ve savaşmaktan geri adım atmayacaklarını belirtti. Göksenin Köksal'ın açıklamalarının tamamı şu şekilde..

Fenerbahçe Beko, EuroLeague'de yer alan iyi takımlarından bir tanesi. Ayrıca en yüksek bütçeye sahip takımlardan bir tanesi. Yıllardır EuroLeague'de Final Four oynuyorlar. Doğruyu söylemek gerekirse kadro derinliği olarak bizden daha iyiler. Geçen sezon olduğu gibi seyircimizi arkamıza alarak çok iyi savaşmamız lazım. Ertuğrul abinin önderliğinde bizim için her top çok değerli olacaktır. Önce savunmada, sonra da hücumda inşallah bizim günümüz olacak. İyi bir oyunla savaşarak kazanacağız.

Hiç yorum yok

Okumuş olduğunuz başlık hakkındaki yorumunuzu bırakmak için lütfen aşağıda bulunan alana görüşlerinizi belirtiniz. Unutmayınız ki; yorumlarınız blog ekibinin onayı doğrultusunda görüntülenecektir. Hakaret ve küfür içeren yorumlar onaylanmayacaktır.

Blogger tarafından desteklenmektedir.