Hamamcıoğlu varsa, Cengiz yok!

Galatasaray'da geçtiğimiz haftalarda gerçekleşen Divan Kurulu çok sert eleştirilere ve tartışmalara sahne olurken, Mustafa Cengiz başkanlığındaki yönetim kurulunun resmi siteden yaptığı açıklamada Divan Kurulu başkanı Eşref Hamamcıoğlu'nu istifaya davet etmesi bir çok tartışmayı da beraberinde getirdi. Hamamcıoğlu'nun kürsüde muhalefet yaptığını belirten başkan Cengiz, tartışmaları daha da alevlendirecek bir karara imza attı.

Sabah gazetesinde yer alan habere göre; Galatasaray'da camia kulüp başkanı ile divan kurulu başkanının polemikleri arasında sıkıştı kaldı. Galatasaray başkanı Mustafa Cengiz ile Divan Kurulu başkanı Eşref Hamamcıoğlu arasındaki gerilim adeta savaşa döndü! Yönetimin resmi siteden istifa çağrısında bulunduğu Hamamcıoğlu, görevine devam edeceğini açıkladı ve Cengiz'i sert sözlerle eleştirdi. Hamamcıoğlu'nun cevabı sonrasında durum değerlendirmesinde bulunan sarı-kırmızılı yöneticiler, haftalık yönetim kurulu toplantısında ana gündemine Divan'a katılıp katılmamayı alacak. Yöneticiler 13 Kasım'da gerçekleşecek olağan Divan Kurulu toplantısına gitseler bile başkan Mustafa Cengiz'in Eşref Hamamcıoğlu'nun görev süresi boyunca Divan'a katılmayı düşünmediği öğrenildi.


Hiç yorum yok

Okumuş olduğunuz başlık hakkındaki yorumunuzu bırakmak için lütfen aşağıda bulunan alana görüşlerinizi belirtiniz. Unutmayınız ki; yorumlarınız blog ekibinin onayı doğrultusunda görüntülenecektir. Hakaret ve küfür içeren yorumlar onaylanmayacaktır.

Blogger tarafından desteklenmektedir.