Jean Michael Seri'den göz dolduran performans..

Galatasaray'ın sezon başı Fulham'dan kiraladığı ve iyi performans beklediği Jean Michael Seri, PSG karşısında oynanan maçta usta işi performans gösterdi. Attığı doğru paslarla taraftardan alkış alan oyuncu mücadelesiyle de göz doldurdu.

Galatasaray - PSG karşılaşmasında sahada dünyaca ünlü isimler vardı ancak dün apas istatistiğinin lideri sarı kırmızılıların Fulham'dan kiraladığı Jean Michael Seri oldu. Fildişi Sahilli oyuncu, yüzde 93'lük pas başarısı yakaladı. Seri, 7 ikili mücadele kazanıp, 3 top kaparak maçın en iyileri arasında yer aldı. Öte yandan Galatasaray'ın yıldız transferleri Jean Michael Seri ve Steven Nzonzi Verratti ile Marquinhos gibi usta isimlerle girdikleri ikili mücadelenin 16'sının 14'ünü kazandı. 

Başarılı oyuncu, karşılaşmanın ardından verdiği demeçte, "Hocamız sahaya çıkarken, 'Onları oynatmayın, kendi taraftarınız önündesiniz' dedi. Biz de saygı duyulacak bir takım olduğumuzu gösterdik ama olmadı. PSG'yi tebrik ederim" diye konuştu.

Hiç yorum yok

Okumuş olduğunuz başlık hakkındaki yorumunuzu bırakmak için lütfen aşağıda bulunan alana görüşlerinizi belirtiniz. Unutmayınız ki; yorumlarınız blog ekibinin onayı doğrultusunda görüntülenecektir. Hakaret ve küfür içeren yorumlar onaylanmayacaktır.

Blogger tarafından desteklenmektedir.