Korkunç istatistik!

Galatasaray, son dönem Avrupa performansıyla kötü sinyaller veriyor. Şampiyonlar Ligi’nde bu sezon gol atamayan tek takım olan Aslan, gruptaki 3 maçında sadece 1 puan alabildi.

Real Madrid karşısında sahadan 1-0'lık skorla mağlup ayrılan Galatasaray, Avrupa kupalarındaki son galibiyeti geçtiğimiz sezon UEFA Şampiyonlar Ligi ilk grup maçında Rus ekibi Lokomotiv Moskova karşısında aldı. Sarı-kırmızılılar, sahasındaki karşılaşmada rakibini 3-0 mağlup etti. Aslan bu müsabakanın ardından oynadığı 8 Şampiyonlar Ligi, 2 de Avrupa Ligi maçından galip ayrılamadı. Terim’in öğrencileri bu maçlarda 7 mağlubiyet alırken, 3 kez de berabere kaldı.

SON 30 MAÇTA 2 GALİBİYET
Öte yandan Galatasaray oynadığı son 30 Avrupa karşılaşmasında sadece iki galibiyet elde edebildi. Bu süreçte 19 mağlubiyet ve 9 beraberlik elde eden sarı kırmızılılar 16 gol atarken kalesinde 52 gol gördü.

Hiç yorum yok

Okumuş olduğunuz başlık hakkındaki yorumunuzu bırakmak için lütfen aşağıda bulunan alana görüşlerinizi belirtiniz. Unutmayınız ki; yorumlarınız blog ekibinin onayı doğrultusunda görüntülenecektir. Hakaret ve küfür içeren yorumlar onaylanmayacaktır.

Blogger tarafından desteklenmektedir.